logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Juha Pentikäinen Taksi Helsinki Oy:n toimitusjohtajaksi

25.1.2022

Taksi Helsinki Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Pentikäinen yhtiön nykyisen toimitusjohtajan Jari Kantosen siirtyessä tytäryhtiön palvelukseen.

Taksi Helsinki Oy on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Juha Pentikäisen. Juha siirtyy Taksi Helsingin palvelukseen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Juha Pentikäinen on toiminut viimeiset 11 vuotta Lähitaksi Oy:n toimitusjohtajana, ja hänellä on vankka kokemus taksialalta.

”Toivotamme Juhan tervetulleeksi Taksi Helsingille. Juhan persoona, pitkä ura ja vahva alan tietotaito sekä näytöt vakuuttivat hallituksen siitä, että hän on oikea henkilö tehtävään”, 
sanoo Taksi Helsingin hallituksen puheenjohtaja Kalle Tarpila. ”Juha saa vastuulleen voimakkaan muodonmuutoksen läpikäyneen, valtakunnallistuneen ja erittäin kilpailukykyisen, modernin yhtiön, josta saamme antaa suuren kiitoksen nykyiselle toimitusjohtajalle Jari Kantoselle ja hänen organisaatiolleen”, jatkaa Tarpila.

Nykyinen toimitusjohtaja Jari Kantonen siirtyy 1.3.2022 alkaen Taksi Helsinki -konsernin tytäryhtiö Valopilkun toimitusjohtajaksi. Hän keskittyy jatkossa Valopilkku-välitysliiketoiminnan valtakunnalliseen kehittämiseen ja laajentamiseen.

Lisätietoja: 
Kalle Tarpila, hallituksen puheenjohtaja, Taksi Helsinki Oy, kalle.tarpila(at)taksihelsinki.fi, puh. +358 45 773 32800 


 
Taksi Helsinki Oy yrityksenä 
Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla sekä lisäksi Kanta-Hämeessä, Lahdessa, Tampereella, Itä-Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa, Kainuussa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Seinäjoella, Itä-Uudellamaalla, Jyväskylässä, Kittilän, Ivalon sekä Rovaniemen alueella. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa. Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä yli 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.