logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Kanta-Hämeen Makupa-kyydit Taksi Helsingille 1.7.2022 alkaen

Taksi Helsinki on voittanut kilpailutuksen Kanta-Hämeen Makupa-kyydeistä. Alue on jo Taksi Helsingille tuttu Kanta-Hämeen yksityissektori- sekä Kela-välityksestä ja laajennamme nyt myös palveluamme sote-kyytien osalta Kanta-Hämeeseen.

Kyse on kokonaisvastuullisesta kuljetuspalvelusta, joka vastaa vammaispalvelulain, sosiaalihuoltolain sekä sairaaloiden, terveyskeskusten ja muiden laitosten kiireettömien kuljetusten tuottamisesta kokonaisuudessaan eli sote-kyydeistä. Palveluketjun osat ovat matkojen tilaus, yhdistely, välitys, kuljetuspalvelujen järjestäminen ja valvonta, maksuliikenne ja raportointi.

Vuositasolla ajettavien kyytien määrä on noin 150 000 kyytiä, jotka koostuvat VPL- ja SHL-kuljetuksista sekä koulukuljetuksista. Kyydit keskittyvät Kanta-Hämeen sotealueen taajamiin ja ovat kesipituudeltaan noin 13-14 kilometriä.

Palveluntuottaminen käynnistyy 1.7.2022. Autoilijarekrytointi avataan huhti-toukokuussa. Kartoitamme parhaillaan palvelukeskuksen lisäresurssin tarvetta uuden palvelualueen osalta, ja viestimme tulevista rekrytoinneista myöhemmin keväällä.