logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Kuukauden kuljettaja Käsper Kaido

”On iso luottamus, kun asiakas avaa oven ja tulee juuri sinun kyytiisi”.

Kerro lyhyesti itsestäsi ja miten päädyit alalle?

– Olen Käsper Kaido ja olen ajanut taksia kohta kymmenen vuotta. Tulin alun perin ajamaan taksia yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi, mutta taksiala tempaisi mukanaan.

Mikä on parasta työssäsi?

– Tämä on mukavaa työtä – vielä ei ole tullut vastaan päivää, jolloin en haluaisi mennä töihin. Työssäni on ehdottomasti parasta asiakkaat, joiden kanssa saan käydä hyviä keskusteluja ja kuulla erilaisia tarinoita. Asiakkaan kuuntelu on myös tärkeää ja keskusteluissa on parasta hauskat ja mielenkiintoiset tarinat. On iso luottamus, kun asiakas avaan oven ja tulee juuri sinun kyytiisi. Kuljettajan työssä on myös hienoa, että voin olla omien aikataulujeni isäntä ja pääsen vaikuttamaan vuoroihini.

Mitä vinkkejä haluaisit antaa alalle haluaville?

– Taksialalle haluavilla pitäisi olla pitkäjänteisyyttä ja huumorintajua. Ei kannata ottaa asioita liian vakavasti tai henkilökohtaisesti. Taksiala on kestävyyslaji, jossa pärjää palveluhaluinen, avulias, huomaavainen, ihmisiä tunteva, huumorintajuinen ja ymmärtäväinen henkilö.

Haluan toivottaa tsemppiä kaikille taksia jo ajaville. Uusille kuljettajille haluan sanoa, että kaikki päivät eivät ole pelkkää aurinkoa, mutta omalla asenteella voi vaikuttaa paljon ja tehdä synkemmästäkin päivästä aurinkoisen.