logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Kuukauden kuljettaja Toni Pöysti

”TÄSSÄ TYÖSSÄ PYSYY KÄRRYILLÄ KAUPUNGIN ELÄMÄSSÄ, RYTMISSÄ JA TAPAHTUMISSA.”

Kerro lyhyesti itsestäsi ja miten päädyit alalle.

Olen Toni Pöysti ja ihan sattumalta tulin alalle. Ajoin monta vuotta osa-aikaisesti ja öisin, kun opiskelin. Alusta asti tykkäsin ajaa ja nyt olen tehnyt tätä kohta 20 vuotta. Alalle minut aikoinaan houkutteli Eläintarhan nesteen huoltamopäällikkö Pertti Loivanen, joka on toiminut myös taksitarkastajana.

Mikä on parasta työssäsi?

No mukavaa on totta kai tavata erilaisia ihmisiä, mutta myös se, että maisemat vaihtuvat. Olen itse jäänyt siihen suorastaan vähän koukkuun, että pääsee ajelemaan ympäri kaupunkia eikä tarvitse katsoa samoja seiniä joka päivä. Samalla pysyy kärryillä kaupungin elämässä, rytmissä ja tapahtumissa.

Mitä vinkkejä haluaisit antaa alalle haluaville?

Minusta tätä kannattaa ainakin kokeilla, se on kokemuksena hyvä. Ihan normaalia ihmisten kanssa toimeen tulemista tämä vaatii, ja pitkää pinnaa. Sillä pärjää. Ajamisesta on tietysti hyvä tykätä, itse tykkään. Joinakin päivinä voi joutua odottelemaan enemmän, mutta sitten on taas vauhdikkaampaa, kun on paljon ajoja.