logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsingiltä nyt myös edustustaksit

Taksi Helsinki on laajentanut palveluvalikoimaansa uudella, tyylikkäällä edustustaksipalvelulla.

Palvelu on suunnattu erityisesti yritysasiakkaille, mutta sopii myös ihan kenelle tahansa, joka haluaa taksimatkalleen tyyliä ja eleganssia. Edustustaksin kyydissä voi matkata normaalia hienommalla kyydillä vuosijuhliin, häihin tai yritystapahtumiin – tai ihan esimerkiksi vuosipäivän illalliselle kumppanin tai perheen kanssa.

Asiakaspalvelun huippuosaajat 

Taksi Helsinki -edustustaksien kuljettajat ovat valittuja ammattilaisia, jotka tarjoavat ensiluokkaista palvelua. Heidän pukeutumisensa on aina huoliteltu tummaan pukuun, ja he ovat omistautuneita varmistamaan, että matkasi sujuu mahdollisimman miellyttävästi.

Ylellinen kokemus alusta loppuun

Jokainen Taksi Helsinki -edustustaksi saapuu paikalle täysin puhdistettuna ja kiiltävänä. Autot ovat täysin mustia ja niissä ei ole ulkoisia taksimerkintöjä tai teippauksia, varmistaen tyylikkään ulkonäön.

Tilaa helposti ja kiinteällä hinnalla

Edustustaksi on tilattava vähintään 2 tuntia ennen haluttua noutoaikaa.

Tilaus on mahdollista tehdä helposti Taksi Helsinki -sovelluksella tai puhelimitse soittamalla omaan edustustaksitilausnumeroon 0100 1700 (2,90 € + 25 snt /10 s + pvm/mpm).

Kiinteähintainen hinnoittelu takaa selkeyden ja ennakoitavuuden matkakustannuksiin. Minimihinta on henkilöautolla 60 € ja tilataksilla 70 €.

Taksimatka ei ole koskaan ollut näin tyylikäs!

Koe uusi taso mukavuutta, luksusta ja tyyliä Taksi Helsinki -edustustaksilla. Olipa kyseessä sitten erityinen tapahtuma tai halu nauttia matkasta tyylikkäästi, anna meidän huolehtia kuljetuksestasi.

Lue edustustaksipalvelustamme lisää täältä!

Luottamuksesi arvoinen, tyylisi mukainen.
Taksi Helsinki Edustustaksi.