Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsingin uudet verkkosivut on avattu

Taksi Helsingin uudet verkkosivut on julkaistu ja saaneet raikkaamman sekä modernimman ulkoasun. Tervetuloa uusille sivuillemme!

Uudistuksen tavoitteena on entistä asiakasystävällisemmät, helppokäyttöisemmät ja visuaalisemmat sivut. Ulkoasu on tehty selkeämmäksi, jotta asiakkaamme löytävät palvelumme entistä helpommin.

Uudistuksen takia sisällöissä saattaa olla väliaikaisia puutteita, jotka pyritään korjaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Jos huomaat sivustossa toimimattomuuksia, niin kerrothan niistä palautelomakkeen kautta. Voit antaa lomakkeen kautta myös kiitosta sekä kehittämisehdotuksia.