logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsingin välitysalue laajenee Itä-Pirkanmaalle

Mediatiedote 14.1.2021

Itäisellä Pirkanmaalla saa perjantaista 15.1.2021 alkaen tilattua taksin puhelinnumerosta 0100 0700, sekä Valopilkku-, Taksi Helsinki- ja 0100 0700 -sovelluksilla. Taksipalvelun alueelle tuottavat vanhat tutut taksiautoilijat, jotka ovat yhdistäneet voimansa ja toimivat jatkossa nimellä Taksi Itä-Pirkanmaa.

Taksi Helsinki sekä Taksi Itä-Pirkanmaa ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, minkä myötä Taksi Helsinki aloittaa kyytien välittämisen Taksi Itä-Pirkanmaan takseille perjantaina 15.1.2021. Taksin voi tilata Valopilkku-sovelluksen lisäksi numerosta 0100 0700, sekä Taksi Helsinki- ja 0100 0700 -tilaussovelluksilla. Alueen yritysasiakkaiden taksitilauksiin on tarjolla digitaalisia taksintilauspalveluita, kuten Taxi Butler sekä Internet Booker.

Taksi Itä-Pirkanmaan liittyminen mukaan välitykseemme on todella hieno asia. Yhteistyön myötä numeron 0100 0700, sekä taksintilaussovellustemme palvelualue laajenee entisestään. Näin asiakkaiden on helppo tilata taksi yhdestä numerosta ja parhaista sovelluksista koko Suomessa, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Taksi Itä-Pirkanmaa on valmiina palvelemaan asiakkaita päivin ja öin koko Itäisen Pirkanmaan alueella. Kuljettajillamme on vankka kokemus taksiautoilusta ja tunnemme alueen, sekä asiakkaat jo vuosien ajalta. Olemme nyt yhdistäneet voimamme ja toimimme yhteisen nimen alla, sanoo Taksi Itä-Pirkanmaan toimitusjohtaja Eero Manner.

Taksi Itä-Pirkanmaan toiminta-alue käsittää Oriveden, Juupajoen sekä entisen Längelmäen kunnan alueet. Kalustoa on noin 10 kappaletta aina henkilöautoista tila-autoihin.

Lisätietoja:
Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, jari.kantonen(at)taksihelsinki.fi, puh. +358 40 543 1438,
Eero Manner, toimitusjohtaja, Taksi Itä-Pirkanmaa, eero.manner(at)polartaksi.fi, puh. +358 50 35 777 15.

Taksi Helsinki Oy yrityksenä
Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla sekä lisäksi Kanta-Hämeessä, Lahdessa, Tampereella, Itä-Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa, Kainuussa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Seinäjoella, Itä-Uudellamaalla sekä Kittilän alueella. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa. Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä yli 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

Taksi Itä-Pirkanmaa (Oriveden Taksi Oy)
Taksi Itä-Pirkanmaan tärkein tehtävä on turvata taksipalveluiden saatavuus sekä laatu itäisen Pirkanmaan alueella, joka tällä hetkellä käsittää Oriveden, Juupajoen sekä vanhan Längelmäen kunnan alueet. Tavoitteemme on, että taksin tilaaminen alueen pienissä taajamissa, sekä haja-asutusalueilla on asiakkaalle yhtä vaivatonta kuin isommissa kaupungeissa. Yhdistämme vanhan taksimaailman luotettavuuden, kokemuksen sekä arvostuksen uuden taksimaailman teknologiaan ja ympäristöystävällisyyteen. Päivystys meillä on kellon ympäri ja kalustoa löytyy jokaiseen tarpeeseen. Tervetuloa palveltavaksi!