logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsingin välitysalue laajenee Ivaloon ja Rovaniemelle

7.12.2021

Lapin maakunnan alueella taksin tilaaminen tulee olemaan entistä sujuvampaa ja modernimpaa, kun Taksi Helsingin välityspalvelut laajenevat Ivalon ja Rovaniemen alueelle. Joulukuun 9. päivä alkaen Ivalossa sekä tammikuun 15. päivä alkaen Rovaniemellä taksin voi tilata numerosta 0100 0700 sekä edistyksellisillä Taksi Helsinki -, Valopilkku- ja 0100 0700 -sovelluksilla.

Taksi Helsinki aloittaa taksikyytien välittämisen Ivalossa ja Saariselällä Ivalon taksipalvelun takseille torstaina 9.12.2021. Rovaniemen alueella taksikyytien välitys Taksi Helsingin toimesta aloitetaan lauantaina 15.1.2022. Taksin voi tilata Ivalossa, Saariselällä ja Rovaniemellä jatkossa numerosta 0100 0700 sekä nykyaikaisilla Taksi Helsinki -, 0100 0700 – ja Valopilkku -tilaussovelluksilla. Ivalon, Saariselän ja Rovaniemen alueen yritysasiakkaiden taksitilauksiin on tarjolla myös digitaalisia taksintilauspalveluita, kuten Taxi Butler sekä Internet Booker.

– Ivalon, Saariselän ja Rovaniemen alueiden liittyminen mukaan välitykseemme on hieno asia. Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme palvelemaan kuluttaja- sekä yritysasiakkaita entistä laajemmalla alueella Lapissa. Uuden yhteistyön aloittaminen Pohjois-Suomessa tukee vahvasti strategiaamme, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Taksipalvelut Ivalossa sekä Saariselällä tuottaa Ivalon taksipalvelu, Rovaniemellä puolestaan Rovaniemen Citytaksit Oy. Molempien yritysten palvelukalusto kattaa niin henkilö kuin tila-autotkin sekä myös esteettömät taksit.

Lisätietoja:

Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, jari.kantonen(at)taksihelsinki.fi, puh. +358 40 543 1438

Jaakko Kallioinen, toimitusjohtaja, Ivalon taksipalvelu, ivalotaxiservice(at)gmail.com, puh. +358 400 487 926

Satu Lohela, Rovaniemen Citytaksit Oy, citytaksit(at)gmail.com, puh. +358 40 724 9563

Taksi Helsinki Oy yrityksenä

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla sekä lisäksi Kanta-Hämeessä, Lahdessa, Tampereella, Itä-Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Kainuussa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Seinäjoella, Itä-Uudellamaalla sekä nyt myös Lapin alueella. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa. Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä yli 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

Ivalon taksipalvelu

Ivalon taksipalvelu toimii koko Lapin alueella. Ivalon taksipalvelun kyydissä pääset turvallisesti määränpäähäsi niin arkipäivinä kuin juhlapyhinäkin. Ivalon taksipalvelun on perustanut muutama kokenut taksiyrittäjä, jotka palvelevat yli 20 vuoden kokemuksella erilaisista taksipalvelutehtävistä. Meillä asiakkaasta huolehditaan matkan alusta loppuun saakka laadukkaalla nykyaikaisella kalustolla.

Rovaniemen Citytaksit Oy

Rovaniemen Citytaksit on perustettu vuonna 2013 ja se tekee yhteistyötä paikallisten taksi- ja tilausliikenneyhtiöiden kanssa. Rovaniemen Citytaksit Oy kokee kunnia-asiakseen toimia pitkäaikaisena kumppanina paikallisten työllistämisen. Toimintaan kuuluu kuluttaja-asiakkaiden lisäksi myös tilausajoliikennettä ja koulukuljetuksia