logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsingin välitysalue laajenee kesällä Jyväskylään

Mediatiedote 5.5.2021

Jyväskylässä taksin tilaaminen tulee olemaan entistä sujuvampaa ja modernimpaa, kun 5.7.2021 alkaen Taksi Helsingin välityspalvelut laajenevat alueelle. Heinäkuusta alkaen taksin voi myös Jyväskylän alueella tilata numerosta 0100 0700 sekä edistyksellisillä Taksi Helsinki -, Valopilkku- ja 0100 0700 -sovelluksilla. Taksipalvelun alueella tuottaa Keski-Suomen Aluetaksi Oy.

Huhtikuussa 2021 solmitun Taksi Helsingin ja Keski-Suomen Aluetaksin yhteistyösopimuksen myötä Taksi Helsinki aloittaa taksikyytien välittämisen Jyväskylässä Keski-Suomen Aluetaksin takseille maanantaina 5.7.2021. Taksin voi tilata jo tutun Valopilkku-sovelluksen lisäksi jatkossa numerosta 0100 0700 sekä nykyaikaisilla Taksi Helsinki ja 0100 0700 -tilaussovelluksilla. Jyväskylän alueen yritysasiakkaiden taksitilauksiin on tarjolla myös digitaalisia taksintilauspalveluita, kuten Taxi Butler sekä Internet Booker.

– Keski-Suomen Aluetaksin liittyminen mukaan välitykseemme on merkittävä asia. Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme välittämään taksikyytejä asiakkaille Jyväskylässä. Vahva tahtotilamme on laajentua ja palvella asiakkaita koko Suomessa. Tämä yhteistyö tukee strategiaamme 100 prosenttisesti, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

– Odotamme innostuneesti uusien asiakkaiden kohtaamista Jyväskylässä. Yhteistyö Taksi Helsingin kanssa mahdollistaa uusia taksintilauspalveluita Jyväskylässä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Meillä on liki 30 vuoden kokemus taksiautoilusta ja pystymme tuottamaan turvalliset sekä laadukkaat taksikuljetukset Jyväskylässä, toteaa Keski-Suomen Aluetaksin toimitusjohtaja Harri Holttinen.

Taksipalvelut Jyväskylässä tuottaa Keski-Suomen Aluetaksi, jonka palvelukalusto Jyväskylän alueella kattaa niin henkilö kuin tila-autotkin sekä ammattitaitoiset taksinkuljettajat.

Lisätietoja:
Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, jari.kantonen(at)taksihelsinki.fi, puh. +358 40 543 1438

Harri Holttinen, Keski-Suomen Aluetaksi Oy, harri.holttinen(at)keskisuomenaluetaksi.fi, puh. +358 10 2055 215

Taksi Helsinki Oy yrityksenä
Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla sekä lisäksi Kanta-Hämeessä, Lahdessa, Tampereella, Itä-Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa, Kainuussa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Seinäjoella, Itä-Uudellamaalla sekä Kittilän alueella. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa. Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä yli 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

Keski-Suomen Aluetaksi Oy

Keski-Suomen Aluetaksi palvelee asiakkaitaan koko Keski-Suomen maakunnassa tarjoten tuttua ja turvallista taksipalvelua asiakkailleen kaikkina vuorokauden aikoina. Yritys on toiminut vuodesta 1993 alkaen ja sen omistavat kokonaisuudessaan paikalliset taksiyrittäjät. Tarjoamme taksipalveluita reilun 200 auton kapasiteetilla ja taksikalustosta löytyy takseja erilaisiin kuljetustarpeisiin. Vahvuutemme on paikallisuus ja oman alueen kuljetustarpeiden hallitseminen sekä helppo tavoitettavuus asiakkaille. Sinne ja takaisin sekä jatkossa Siellä Missä Sinäkin.