logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsinki tuo luotettavuutta Olympiaterminaalin laivamatkustajille Helsingin Sataman yhteistyökumppanina

Perjantaista 17.toukokuuta alkaen Olympiaterminaalin taksikaista on varattu ainoastaan Sataman sopimustaksiyhtiöille Taksi Helsingille ja Lähitaksille. Järjestelyllä halutaan varmistaa laivamatkustajille laadukkaat, luotettavat ja turvalliset taksiliikenteen palvelut terminaalilta. Jatkossa sopimustaksikaistat laajenevat myös Hernesaaren risteilylaiturille palvelemaan kansainvälisiä risteilymatkailijoita.

Taksi Helsinki iloitsee saadessaan tarjota parannuksia taksipalveluihin yhteistyössä Helsingin Sataman kanssa. Perjantaina 17. toukokuuta alkaen Olympiaterminaalin taksikaista varataan yksinomaan Sataman sopimustaksiyhtiöille Taksi Helsingille ja Lähitaksille.

Taksialan vapautuminen on aiheuttanut taksiasiakkaille etenkin Helsingissä huolta hinnoittelun ja palveluiden laadun tasosta. Markkinoilla toimivien useiden erilaisten taksipalveluiden tarjoajien joukosta voi asiakkaan olla vaikeaa arvioida taksien laatua ja luotettavuutta, etenkin jos kyseessä on ensimmäistä kertaa Suomeen tuleva matkustaja.

Helsingin Sataman edustajan mukaan uudella taksikaistajärjestelyllä saavutetaan huomattavaa selkeyttä Olympiaterminaalin taksitoimintaan ja saattoalueeseen. Lisäksi pyritään varmistamaan laivamatkustajille laadukkaat, luotettavat ja turvalliset jatkoyhteydet terminaalilta.

Vastaavat sopimustaksijärjestelyt Taksi Helsingin ja Lähitaksin kanssa ovat jo käytössä Länsiterminaali 2:lla ja Katajanokan terminaalilla. Helsingin Satama laajentaa sopimustaksikaistat kesän aikana myös Hernesaaren risteilylaiturille. Kesän risteilykaudelle on jo varattu 99 aluskäyntiä ja risteilymatkustajia ennakoidaan tulevan 180 000.

”Koemme yhteistyön Helsingin Sataman kanssa erittäin tärkeäksi, jotta voimme yhdessä varmistaa, että taksipalveluiden laatu säilyy korkeana ja luotettavat palvelut ovat Helsingissä kaikkien risteilymatkustajien saatavilla”, kertoo Taksi Helsingin Head of Sales and Marketing Suvi Viitala. ”Olemme Olympiaterminaalilla paikan päällä esittäytymässä yhdessä Lähitaksin kanssa avajaispäivänä perjantaina 17.5. Tervetuloa kuulemaan lisää ja tutustumaan ”Luottamuksesi arvoinen” -brändikonseptiimme”, Suvi Viitala lisää.

Lisätietoja:

Suvi Viitala, Head of Sales and Marketing, Taksi Helsinki Oy, suvi.viitala(at)taksihelsinki.fi, puh. +358 50 566 9608

Taksi Helsinki yrityksenä:

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi välitämme julkisen sektorin tarjoamia SOTE-kyytejä Soiten, Ekhvan ja Kanta-Hämeen alueella sekä Kela-kyytejä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Lapin maakunnissa. 

Taksi Helsinki haluaa aidosti palvella, olla turvallinen ja luottamuksesi arvoinen, tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas.