Taksi Helsinki palvelee ja auttaa myös koronapandemian aikana

Koronapandemian aikana liikkumista ei suositella, joten olemme keränneet tähän tietoa, miten Taksi Helsingiltä saa apua arjessa selviämiseen. Ota tästä vinkit talteen.

Älä.Liiku.Jos.Ei.Ole.Pakko. 
Katso videolta vinkkimme mitä voit tehdä kotona.

Tilaa Lähikauppapalvelu?
Onko nälkä, mutta kaapissa ei ole ruokaa, eikä kauppaan huvita mennä? Tilaa meiltä  lähikauppapalvelu. Soita meille ostoslista niin kuljettajamme käy puolestasi kaupassa ja tuo ostokset ovellesi. Maksaa voit käteisellä, maksukortilla tai MobilePaylla.

Tilaa meiltä pakettikuljetus ja ilahduta ystävääsi
Haluatko lähettää pienen ilahdutuksen ystävälle tai sukulaiselle? Tilaa meiltä pakettikuljetus ja saat paketin perille helposti ja nopeasti.
13.5. saakka rekisteröitynyt Taksi Helsinki -sovellusasiakas saa sovelluksella tehdyistä pakettikuljetuksista 20% alennuksen.

Taksi Helsinki -sovelluksella tilatuista kyydeistä 20% alennusta
Jos sinun on kaikesta huolimatta päästävä itse liikkeelle, niin tilaa kyytisi Taksi Helsinki -sovelluksella. Annamme kaikille rekisteröityneille asiakkaille kiinteähintaisista tilauksista 20% alennuksen.

Taksi Helsingin autoissa kiinnitetään erityishuomiota puhtauteen
Taksiautojen siivousta on tehostettu ja kuljettajille on annettu siihen lisäohjeita. Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään maksamiseen Taksi Helsinki-, 0100 0700 -sovellusta tai lähimaksua.

Call Now Button