logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Edustustaksi

Perille astetta tyylikkäämmin

  • Arvokkuutta ja eleganssia
  • Edustusluokan autot ilman teippauksia ja taksikupua
  • Tilaa 2 tuntia ennen noutoaikaa

tai soita numeroon

0100 1700

(2,90 € + 25 snt /10 s + pvm/mpm)

Taksi Helsinki -edustustaksi

Kun on aika saapua perille astetta tyylikkäämmin, valitse Taksi Helsinki -edustustaksi.

Palvelu on suunnattu erityisesti yritysasiakkaille, mutta se sopii kenelle tahansa, joka haluaa taksimatkalleen tyyliä ja eleganssia. Edustustaksin kyydissä matkaat vuosijuhliin, häihin tai yritystapahtumiin – tai vaikka vuosipäivän illalliselle kumppanisi kanssa.

Asiakaspalvelun ammattilaisia

Edustustakseja ajavat vain parhaat kuljettajamme. He ovat tarkoin valittuja asiakaspalvelun ammattilaisia, joilta asiakkaat saavat korkealaatuista palvelua.

Kuljettajalla on yllään aina tumma puku.

Autot

Edustustaksi saapuu paikalle aina vastapestynä ja kiiltävänä – valmiina edustamaan sinua ja seuruettasi. Kaikki edustustaksimme ovat täysin mustia, eikä niissä ole taksikupua tai teippauksia.

Edustustaksien malleja tällä hetkellä ovat:

  • Mercedes Benz E-, S-, EQS- ja EQE-sarjojen autot
  • BMW i5
  • Volvo S 90
  • Mercedes Benz Vito (tilataksi).

Tilaaminen ja hinnoittelu

Edustustaksi tulee tilata vähintään 2 tuntia ennen haluttua noutoaikaa. Tilauksen voit tehdä helposti Internet Bookerilla, Taksi Helsinki -sovelluksella tai puhelimitse omasta edustustaksitilausnumerosta 0100 1700 (2,90 € + 25 snt /10 s + pvm/mpm).

Edustustaksikuljetukset ovat kiinteähintaisia. Minimihinta on henkilöautolla 60 € ja tilataksilla 70 €. 

Luottamuksesi arvoinen, tyylisi mukainen.
Taksi Helsinki Edustustaksi.