logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsinki City Center -kierros

Arvioitu kesto: 

2,5 – 3,5 tuntia riippuen onko lähtö keskustasta vai lentoasemalta

Hinta 

(1 – 4 henkilölle)

  • 150 € Helsingin keskustasta, hotellit ja satama (2,5 tuntia)
  • 200 € lentoasemalta ja lentoaseman lähistön hotelleilta (3,5 tuntia)

 
Mikäli asiakas haluaa viipyä kierroksella kauemmin kuin normaalin kiertoajelun kesto on, veloittaa kuljettaja ylimenevästä ajasta 30 € per alkava 30 min. Ylimenevä aika on siis asiakkaan toivoma ja kuljettaja sopii siitä aina erikseen asiakkaan kanssa.

Mitä pitää sisällään? 

Nouto keskustasta tai lentoasemalta, alla olevat kohteet sekä vienti takaisin nouto-osoitteeseen.

Milloin?

Milloin vain asiakas haluaa. Pyydämme huomioimaan mahdolliset aukioloajat, esimerkiksi Kauppatori on avoinna seuraavasti:

  • ma – pe 6.30 – 18.00
  • la klo 6.30 – 16.00
  • su klo 10.00 – 17.00

 
Reitti: 

1.    Kauppatori ja Senaatintori


Kauppatori sijaitsee Helsingin keskustassa meren rannassa. Kalan lisäksi torilla myydään esimerkiksi marjoja ja sieniä Suomen metsistä. Torilta löytyy myös useita ruokakojuja, kahviloita sekä matkamuistoja myyviä kojuja.

Kauppatorilta näkee myös tunnetun Allas Sea Poolin, jonka erikoisuutena ovat iso ulkouima-allas sekä merivesiallas.

Aivan Sea Poolin takana sijaitsee Helsingin Skywheel. Arvaatko, missä maailmanpyörän vaunuista sijaitsee sauna?

Senaatintori sijaitsee lyhyen matkan päässä Kauppatorilta. Sieltä löytyy yksi Helsingin tunnetuimmista nähtävyyksistä, Helsingin tuomiokirkko. Aurinkoisena päivänä ihmiset kerääntyvät nauttimaan päivästä kirkon edessä sijaitseville portaille. Kirkon, sekä sitä ympäröivät kauniit rakennukset on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Carl Ludvig Engel. Rakennukset ovat yksiä Helsingin keskustan vanhimmista rakennuksista. Senaatintorin keskellä sijaitseva patsas esittää Aleksanteri II, joka oli Venäjän keisari, Puolan tsaari sekä Suomen suuriruhtinas vuosina 1855 – 1881.

Arvioitu aika kohteissa yhteensä on noin 30 – 45 min.


2.    Eiranranta ja Löyly
 

www.loylyhelsinki.fi
Eiranranta sijaitsee aivan eteläisessä Helsingissä. Siellä on mahdollista ihastella Suomenlahtea sekä alueen eri aikakauden rakennuksia. Eiranrannassa sijaitsee myös Löyly, joka on ainutlaatuinen niin sijaintinsa kuin arkkitehtuurinsa puolesta. Löylyssä on ravintola ja hienot saunat sekä erittäin kauniit näkymät Suomenlahdelle.

Arvioitu aika kohteessa 15 – 20 minuuttia.

3.    Temppeliaukion kirkko 

www.temppeliaukionkirkko.fi
Temppeliaukion kirkkoa voidaan kutsua myös kalliokirkoksi, sillä kirkko on louhittu kallion sisälle. Uniikin arkkitehtuurin vuoksi se on yksi Helsingin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Kirkossa järjestetään usein konsertteja rakennuksen hyvän akustiikan vuoksi. Sisäänpääsymaksu kirkkoon on 3 euroa, tämä ei kuulu kiertoajelun hintaan. Sisäänpääsy on ilmainen museokortilla, Helsinki-kortilla sekä alle 18-vuotiaille.

Arvioitu aika kohteessa on 20 minuuttia.


 
4.    Sibeliusmonumentti

Sibeliusmonumentti on omistettu kuuluisalle suomalaiselle säveltäjälle Jean Sibeliukselle. Monumenttia ympäröivä puisto on nimetty Sibelius-puistoksi. Monumentti on yksi Helsingin tunnetuimmista nähtävyyksistä, joka täytyy nähdä omin silmin.

Arvioitu aika kohteessa on 15 – 20 minuuttia.