logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsinki Design Shopping -kierros

Arvioitu kesto

2,5 -3,5 tuntia riippuen onko lähtö keskustasta vai lentoasemalta

Hinta 

(1-4 henkilölle)

  • 150 € Helsingin keskustasta, hotellit ja satama (2,5 tuntia)
  • 200 € lentoasemalta ja lentoaseman lähistön hotelleilta (3,5 tuntia)

Mikäli asiakas haluaa viipyä kierroksella kauemmin kuin normaalin kiertoajelun kesto on, veloittaa kuljettaja ylimenevästä ajasta 30 € per alkava 30 min. Ylimenevä aika on siis asiakkaan toivoma ja kuljettaja sopii siitä aina erikseen asiakkaan kanssa.

Mitä pitää sisällään? 

Nouto keskustasta tai lentoasemalta, alla olevat kohteet sekä vienti takaisin nouto-osoitteeseen.

Milloin? 

Milloin vain asiakas haluaa. Pyydämme varmistamaan liikkeiden aukioloajat. Esimerkiksi sunnuntaisin osa liikkeistä on suljettu.

Reitti:

1.    Helsinki Design District 

www.designdistricht.fi

Helsinki Design District on melko suuri alue Helsingissä, joka koostuu useista design-kaupoista, ravintoloista ja studioista. Taksi Helsinki on valinnut alueesta sinulle Fredrikinkadun, jollaa sijaitsee monipuolisesti erilaisia liikkeitä.

Suosittelemme seuraavia:

  • Papershop. Laadukkaisiin papertuotteisiin erikoistunut liike. Fredrikinkatu 18
  • Nahkakauppa. Nahkaliike, josta löydät laadukkaita turkistuotteita ja porontaljoja. Fredrikinkatu 20
  • Second-hand kirjakaupat. Muutamia antiikkikirjakauppoja, joista löytää esimerkiksi Suomen taiteesta ja historiasta kertovia kirjoja. Fredrikinkatu 35
  • Jukka Rintala Shop. Jukka Rintala on yksi Suomen kuuluisimmista muotisuunnittelijoista, joka on tunnettu erityisesti upeista iltapuvuistaan. Fredrikinkatu 26

Arvioitu aika kohteissa 30 minuuttia.

2.    Marimekko Outlet

Herttoniemi, www.marimekko.com

Marimekko on yksi kuuluisimmista suomalaisista design brändeistä ja on tunnettu erityisesti printtikankaistaan sekä väreistään. Taksi Helsinki vie sinut Marimekon tehtaalle ja outlet-myymälään Herttoniemeen. Myymälästä sinulla on mahdollista ostaa Marimekon tuotteita edullisesti.

Arvioitu aika kohteessa 30 minuuttia.

3.    Iittala & Arabia Muotoilukeskus 

Arabia, www.designcentrehelsinki.com

Kaksi Suomen designkulttuurin tunnetuinta design- ja lifestyle-brändiä. Muotoilukeskuksen myymälä tarjoaa ennennäkemättömän ostoskokemuksen mittavalla tuotevalikoimallaan, joka pitää sisällään rakastettuja kodin kattamisen ja sisustamisen tuotteita niin Arabialta, Iittalalta kuin Fiskarsiltakin.

Lisäksi 9. kerroksessa myös Designmuseo Arabia, jossa voit tutustua Iittalan ja Arabian historiaan, sekä Design Lab Galleriaan, jossa on erilaisia  tapahtumia, luentoja, työpajoja ja näyttelyitä. (Lab ja Designmuseo Arabia kiinni maanantaisin).

Arvioitu aika kohteissa 30 minuuttia.