logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Kanta-asiakasohjelma

Taksi Helsinki VIP

  • 1300 taksia
  • 24/7

tai soittamalla

0100 0700

(2,90 € + 25 snt /10 s + pvm/mpm)

Taksi Helsinki VIP – älä hukkaa aikaasi jonottamalla

Kun käytät säännöllisesti Taksi Helsinki -sovellusta tai tilaat taksin pääkaupunkiseudulla numerosta 0100 0700, pääset mukaan Taksi Helsingin kanta-asiakasohjelmaan.

VIP-asiakkaan puhelut ja taksitilaukset menevät aina jonon ohi – myös ruuhka-aikana.

VIP-asiakas

  • VIP-asiakkuus edellyttää Taksi Helsinki -sovellukseen rekisteröitymistä.
  • VIP-asiakkuuden saavuttaa tekemällä vähintään 10 Taksi Helsinki -sovellus- tai puhelintilausta 60 päivän aikana. Kerryttääkseen kanta-asiakaspisteitä, puhelintilaukset tulee tehdä samasta numerosta, joka on rekisteröity sovellukseen.
  • Jokainen taksimatka on 10 pistettä ja 100 pistettä saavutettuasi nouset VIP-asiakkaaksi. Eli jokainen kyyti vie sinut paitsi perille, myös lähemmäksi VIP-asiakkuutta!
  • Taksi Helsinki -sovelluksessa oman kanta-asiakkuustilanteen pääsee tarkastamaan kohdasta ”omat tietoni”.
  • Kanta-asiakastason edut ovat käytössäsi aina kuukauden kerrallaan. Järjestelmä tarkistaa aina tilausta tehdessäsi, mikä sinun tasosi on ja osaa siten määrittää puhelusi tai tilauksesi oikein.

Kanta-asiakkuus vaatii sinulta Taksi Helsinki -sovellukseen rekisteröitymistä, mutta ei velvoita sinua mihinkään. Voit vain nauttia sen tuomasta prioriteetista.

Eikö sinulla ole vielä Taksi Helsinki -sovellusta? Lataa se alla olevista linkeistä!