Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Lähikauppapalvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Lähikauppapalvelut

Ostokset kotiin

 • 1300 taksia
 • 24/7
 • 1. Laatu
 • 2. Turvallisuus
 • 3. Saatavuus

tai soita numeroon

0300 472 404

(2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm)

Toimita meille ostoslista, niin kuljettajamme käy lähikaupassa tekemässä ostokset puolestasi ja toimittaa ne kotiovellesi. Palvelun hinta on vain 20 euroa.

MITEN PALVELU TOIMII?

Voit toimittaa meille ostoslistan joko puhelimitse tai tilauslomakkeella, johon pääset alalaidasta löytyvällä painikkeella. Me välitämme tilauksen kuljettajalle, joka käy puolestasi kaupassa ja ostaa toivotut tuotteet (emme toimita alkoholia tai tupakkaa). Kuljettajamme soittaa sinulle, mikäli kaupassa ei ole toivomiasi tuotteita. Kun ostokset on tehty, kuljettaja toimittaa ne sinulle.

MITÄ PALVELU MAKSAA?

Palvelu maksaa vain 20€ + kauppaostokset, sekä mahdollisen pysäköintimaksun (alv 24%).
Toivomme ostosten pysyvän kohtuullisina (alle 100 euroa) ja mahtuvan kahteen (2) kauppakassiin (enintään 15 eri tuotetta). Palvelun sekä ostokset voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukortilla. Mikäli maksat kortilla, tulee maksu mennä suorittamaan autolle, sillä kuljettaja ei voi ottaa maksupäätettä autosta pois.

Hinta sisältää asioinnin yhdessä kaupassa. Lähikauppatilauksia otetaan vastaan vain hetitilauksina, eli niitä ei voi varata ennakkoon haluamalleen ajalle.

Annathan tilatessasi mahdollisimman tarkan ostoslistan. Esimerkki (sisältää 4 eri tuotetta): 6 Granny Smith omenaa, 400g nauta-sika jauhelihaa, 2 rasvatonta laktoositonta maitoa (Valio), 1 kg tummaa spagettia (Myllyn paras).

Toivomme, että pidät ostoslistan kohtuullisena:

 • (alle 100 euroa) ja
 • ostosten mahtuvan kahteen kauppakassiin (enintään 15 eri tuotetta. Esim. 1 laktoositon maito + 1 tavallinen maito on yhteensä 2 eri tuotetta).

MITEN TILAAT LÄHIKAUPPAPALVELUN?

Puhelimitse:

 • Soita numeroon 0300 472 404 (Puhelun hinta on 2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm. Jonotus maksaa paikallisverkkomaksun tai matkapuhelinmaksun.)
 • Anna puhelimessa ostoslista, tilaajan nimi, puhelinnumero, tarkka toimitusosoite (myös mahdollinen rappu- tai ovinumero), maksutapa, sekä mahdollinen lähikauppatoive. Mikäli kaupalla ei ole väliä, kuljettaja käy hänelle sopivimmassa, matkan varrella olevassa kaupassa.
 • Kuljettaja soittaa sinulle, kun hän on vastaanottanut tilauksen ja on matkalla kauppaan.

Tilauslomakkeella:

 • Täytä alla oleva tilauslomake, paina lähetä nappia ja odota yhteydenottoamme. Palvelukeskuksemme vahvistaa tilauksen sinulle sähköpostilla heti, kun auto on kuitannut sen vastaanotetuksi.
 • Kuljettaja soittaa sinulle, kun hän on matkalla kauppaan.

Soita tai käytä tilauslomaketta ja saat ruokaostokset kotiisi vain 20 euron palveluhinnalla! 

Lähikauppapalvelu

Tilaa taksi hoitamaan lähikauppaostoksesi. Täytä kaikki kentät ja lähetä lomake.
 • Kuljettaja soittaa vastaanotettuaan tilauksen.
 • Merkkaa toiveet ruokamääristä, esim. 400 g jauhelihaa jne. Enintään 15 eri tuotetta. Huom! Emme toimita alkoholia tai tupakkaa.*