Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Lasten turvaistuin

Luotettavasti perille

  • 1300 taksia
  • 24/7
  • 1. Laatu
  • 2. Turvallisuus
  • 3. Saatavuus

Tilaa numerosta

0100 0700

(2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm)

Tieliikennelain mukaan alle 3-vuotiailla lapsilla on käytettävä aina turvaistuinta autossa matkustettaessa, myös taksissa.

Taksit ottavat kyytiin myös asiakkaiden omia turvaistuimia. Mikäli oma istuin otetaan mukaan, on siitä hyvä mainita jo tilausta tehdessä.

Turvaistuimellisen taksin tilauksia otetaan vastaan  suoratilauksena sekä ennakkotilauksena.

Parhaiten kyydin turvaistuimellisen taksin löytymisen voimme taata, mikäli tilaus on tehty ennakkoon. Käytännössä turvaistuimellisen taksin ennakkotilaus etenee siten, että taksinkuljettaja käy hakemassa sopivan istuimen/kaukalon esimerkiksi kotoaan tai tallistaan ja hoitaa sovitun kyydin.

Puhelun hinta on 2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm. Jonotus maksaa paikallisverkkomaksun tai matkapuhelinmaksun.

Ennakkotilaus tulee tehdä viimeistään tuntia ennen haluttua noutoaikaa.

Tilausta tehtäessä palvelukeskuksessa asiakaspalvelija tarvitsee tiedot

  • lapsen iästä ja
  • painosta sekä siitä,
  • tarvitaanko kyytiä varten kaukalo vai tavallinen turvaistuin.

Ennakkotilauksen lisämaksu on 6,90 euroa normaalitaksan päälle. Itse turvaistuimesta tai sen hausta ei erillistä maksua oteta.

Lue Liikenneturvan sivuilta vinkit vauvan ja taaperon turvalliseen matkustamiseen autossa.