Förhandsbeställningar

Förhandsbeställning av taxi på telefonnummer 0100 0700

 • Samtalspriser 2,76 €/samtal + 0,35 €/min + mobilsamtalsavgiften eller lokalnätsavgiften. Kötiden priset på samtalet är mobilsamtalsavgiften eller lokalnätsavgiften.
 •  
  Vi rekommenderar att du beställer en taxi på förhand om du behöver en taxi tidigt på morgonen eller om du ska vara någonstans en viss tid. Beställningen ska göras  senast en halvtimme före upphämtning.

  Beställningen förmedlas till taxibilarna i god tid före upphämtning och taxin kan därför anlända till den adress som kunden angett en stund före överenskommen tid.

  Det säkraste sättet för en kund att få exempelvis en stor taxi för en större grupp passagerare (max 8 personer), en kombi för transport av gods eller en språkkunnig chaufför, är att beställa en taxi på förhand och framföra sitt önskemål.

  Om beställningsadressen finns utanför de tätaste trafikområdena, bör ankomsttiden för taxin flyttas fram 15 minuter för säkerhets skull. Taxicentralen ansvarar inte för avsaknaden av lediga taxibilar på grund av t.ex. rusningstrafik eller exceptionella väderförhållanden. Mer information om villkoren för förhandsbeställning fås från Helsingfors taxicentral på telefonnummer 0100 0700.

  OM DU INTE BEHÖVER TAXIN, KOM IHÅG ATT AVBOKA DIN BESTÄLLNING SENAST EN HALVTIMME FÖRE ÖVERENSKOMMEN TID FÖR UPPHÄMTNING.

  Förhandsavgiften är 6,90 €, som läggs till normaltaxan.

  Call Now Button