Taksi Helsinki Oy


0100 0700

Palvelemme koko pääkaupunkiseudulla - Helsinki, Espoo, Vantaa sekä Kauniainen

Keitä me olemme?

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina.

Lue lisää >

Palvelukeskus

Taksi Helsingin palvelukeskus palvelee 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Välitämme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudun alueelle 40 hengen voimin, kolmessa vuorossa.

Lue lisää >


Taksitarkastaja

Tarkastajat ohjaavat taksien liikennöintiä vallitsevien olosuhteiden mukaan (mm. suurtapahtumat ja säämuutokset) sekä valvovat Taksi Helsingin taksien ja kuljettajien laatua. Taksitarkastajat myös hoitavat suurien yleisötilaisuuksien vuoksi perustettuja tilapäisiä taksiasemia.

Lue lisää >

Ajankohtaiset

Täältä löydät viimeisimmät lehdistötiedotteet sekä muun muassa ajankohtaisia blogikirjoituksia liittyen taksitoimialaan.

Lue lisää >

 


Laatu

Taksi Helsinki sitoutuu toiminnassaan korkeaan laatuun, saatavuuteen ja turvallisuuteen. Seuraamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

Lue lisää >

Haluatko taksinkuljettajan ammattiin?

Oletko kiinnostunut taksinkuljettajan työstä? Työ on monipuolista ja antoisaa asiakaspalvelutyötä, jossa voit myös vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Lue lisää >

 


Valtakunnallinen taksipalvelu

Palvelemme myös valtakunnallisesti. Numerosta 0100 0700 sekä 0100 0700 -sovelluksella voit tilata taksin myös muualle Suomeen. Yksi ainoa numero hoitaa sinulle kuljetukset niin pääkaupunkiseudulla kuin esimerkiksi Tahkolla, Hämeenlinnassa tai Turussa. Vuoden 2020 alusta lähtien myös Levillä sekä koko Kittilän kunnan alueella.

Lue lisää >

Call Now Button