Asiakkaiden tarinoita

"Keskustaan kiiruhtaessa onnistuin hukkaamaan hansikkaani, jotka luulin kadottaneeni lopullisesti. Ilokseni kuitenkin seuraavana päivänä sain puhelun tuntemattomasta numerosta, josta itsensä esitteli Taksi-Seppo. Kyseli, että puuttuikohan minulta yhdet mustat sormikkaat, kun semmoiset oli autosta löytynyt. Voi miten pienellä eleellä ja vaivannäöllä on ihan maailman isoin merkitys asiakkaalle! Kysyi että voiko hanskat palauttaa samaan osoitteeseen mistä minut kyytiin nappasi, kun seuraavan kerran ohi ajelee. Reilun puolen tunnin kuluttua toimistomme oveen koputettiin ja siellähän se Taksi-Seppo seisoi kirjekuoren kanssa mihin oli pistänyt hanskat talteen. Tämä kokemus ei tule unohtumaan minulta milloinkaan ja olen siitä kertonut varmasti jo kaikille ystävilleni sekä muillekin taksikuskeille, jos on sattunut kovinkin juttutuulella oleva kuski puikkoihin. Annoin Sepolle pullon glögiä kiitokseksi, lupasi nauttia sen vaimonsa kanssa viikonloppuna mökillä. Tätä on premium-luokan asiakaspalvelukokemus. Pieni teko, valtavan suuri vaikutus. Seppo on paras kuski mitä minulle on koskaan sattunut kohdalle.

-Mari-


Asiakaspalvelua_2

"Haluan antaa hyvää ja positiivista palautetta kuljettajalle. Rauhallinen, hyvä, turvallinen kyyti. Kohtelias ja mukava kuljettaja. Tahdon antaa kiitoksen ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa elämässään."

***

"Tulimme myöhään yöllä perheen (5 hlöä) kanssa lennolta ykkösterminaaliin. Kuljettaja sai koko perheen ja kaikki meidän matkalaukut esimerkillisesti pakattua kyytiin. Nuorimmaisemme istui viimeisellä penkkirivillä laukkujen kanssa, mutta missään vaiheessa ei ollut pelkoa, että laukut olisivat kaatuneet hänen päällensä. Kuljettaja oli mielestäni erittäin nuori, mutta osoitti todella esimerkillistä ajoa. Lisäksi hänen kaupunkituntemuksensa oli hyvä, koska osasi ajaa perille ilman navigaattoria."

 

 


Taksipalvelu_valmiina

"Great driver! Left my phone in the back and he drove back around to give me it, what a legend!"

***

"Matkustin taksilla (taksi nro. 762)keskiviikko-torstai välisenä yönä herttoniemestä pihlajamäkeen. Matkan jälkeen tajusin lompakkoni jääneen kyseiseen taksiin. Sain erinomaista palvelua puhelimitse asiaan liittyen ja erityis kiitos taksikuskille(Jukka) , joka oli äärimmäisen huomaavainen ja joka välitti todella asiastani ja seuraavana päivänä toi lompakon vielä henk. kohtaisesti minulle. Olen kiitollinen ja palvelu oli erinomaista. Kiitos!!"

 

 

 

 

 


Taksin_tilaaminen"Sain aamun kiireessä aivan loistavaa palvelua Taksi Helsingin kuljettajalta. Tilasin ensin toisen firman taksin, jonka saapuminen paikalle olisi kestänyt yli 15 minuuttia. Kamalan aamun kiireessä tähän ei ollut aikaa, joten tilasin taksin Taksi Helsingiltä. Kuljettaja sai matkan aikana erityisen hyvälle mielelle ja rauhoittumaan katartrofaalisen aamun jäljiltä. Hän myös piti huolta, että matkani maksu ei noussutkaan tilaussähläykseni takia korkeammaksi sekä opetti minut turvallisesti liikennevaloissa käyttämään Taksi Helsingin appia. Taksi tulee ainakin itselläni tilattua aina kiiretilanteissa, tämä appi, jota nyt osaan jo käyttää tulee varmasti pelastamaan muitakin aamuja. Erityismaininnan ansaitsee uudelleen kuljettajan tilannetaju ja halu auttaa ja palvella minua asiakkaana mahdollisimman hyvällä tavalla. Ehdin todella hyvissä ajoissa töihin ja olen ollut koko loppupäivän hyvillä mielin. Kuljettajakin totesi, että tärkeintä hänelle on, että lähden taksista hyvällä mielellä. Kiitos hyvästä kyydistä!"

 

 

 

Call Now Button