Poltteleeko taskussa Helsingin kaupungilta saamasi kesätyöseteli? Tule meille töihin!

Oletko 9. luokan päättävä helsinkiläinen nuori? Tule meille kesätöihin!

Palkkaamme 10 nuorta Taksi Helsingin kesäapulaisiksi erilaisiin tapahtumiin neuvomaan ja auttamaan asiakkaita.

Työtunteja on 60 ja työ tehdään ajalla 25.6.-13.7. Työvuorojen pituudet ovat arviolta 4-6 tuntia arkipäivinä.

Kesäapulaisena tehtäviisi kuuluu Taksi Helsingin palveluista kertominen, asiakkaiden opastaminen ja auttaminen sekä tietenkin hymyily.

Toivomme hakijoiden olevan iloisia, reippaita ja sanavalmiita nuoria, jotka ovat valmiita neuvomaan ja opastamaan. Me kyllä koulutamme ja autamme sinua tehtävässäsi. Tulette toimimaan työpareina.

Hae siis reippaasti mukaan Taksi Helsinki -tiimiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Laita otsikoksi ”Kesäseteli”.

Kerro hakemuksessa itsestäsi. Millainen olet omasta mielestäsi ja miksi sinä haluaisit olla osa Taksi Helsinki tiimiä? Emme odota sinun kirjoittavan romaania itsestäni, mutta useampi kuin yksi lause auttaisi meitä pääsemään enemmän kartalle, mihin kaikkeen sinä pystyt. Kerrothan myös mahdollisen kielitaitosi. Pystytkö esimerkiksi opastamaan asiakasta englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi tai venäjäksi?

Nyt siis näppis sauhuamaan ja hakemusta kirjoittamaan. Haethan mukaan viimeistään 10.6.2018. Hakijoiden haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, heti koulujen päättymisen jälkeen 4.6. Helsingin Metsälässä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin Sirpa Ojaniemeltä numerosta 050 311 2789.

Call Now Button