Taksi Helsingin palvelualue laajenee jälleen – kesäkuun 1. päivästä alkaen taksin saa tilattua myös Itä-Uudellamaalla numerosta 0100 0700 sekä Taksi Helsinki-, 0100 0700- ja Valopilkku-sovelluksilla

Taksi Helsinki ja Taksi Itä-Uusimaa Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen taksivälityksen käynnistämisestä Itä-Uudenmaan alueelle. Kesäkuun 1. päivästä alkaen asiakkaat voivat tilata Porvoossa ja sen ympäryskunnissa taksin numerosta 0100 0700 tai Taksi Helsinki-, 0100 0700- sekä Valopilkku-taksintilaussovelluksilla.

Taksi Helsingin ja Taksi Itä-Uusimaan kesäkuussa alkava yhteistyö tuo helpotusta Porvoon ja sen ympäristökuntien asukkaiden taksilla liikkumiseen, sillä jatkossa alueella taksin saa tilattua helposti ja nopeasti samasta numerosta kuin pääkaupunkiseudulla eli 0100 0700 sekä Taksi Helsinki-, Valopilkku ja 0100 0700 -taksintilaussovelluksilla.
Myös alueen yritykset tulevat hyötymään yhteistyöstä, sillä jatkossa heille on tarjolla helppoja digitaalisia vaihtoehtoja taksintilauksiin, sekä joustavia ja monipuolisia laskutusmahdollisuuksia.

- Halusimme lähteä yhteistyöhön Taksi Helsingin kanssa, jotta pystymme palvelemaan asiakkaita entistä paremmin tarjoamalla paremmat tilauskanavat. Alkava yhteistyö on meille hieno mahdollisuus kasvattaa toimintaamme ja kehittää palvelujamme entisestään. Taksi Helsingin tarjoamat teknologiset ratkaisut tulevat helpottamaan myös alueen yritysten taksintilauksia. Pystymme nyt tarjoamaan myös yritysasiakkaille loistavat tilauskanavat, kertoo Taksi Itä-Uusimaan toimitusjohtaja Stefan Forsberg.

- Taksi Itä-Uusimaan liittyminen välitykseemme on todella hieno asia. Olemme iloisia pystyessämme laajentamaan välityksemme sinne, missä sitä on toivottu ja näin auttamaan alueen asukkaita ja yrityksiä, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Taksi Itä-Uusimaa on uusi, toukokuussa perustettu osakeyhtiö, jonka perustajana on jo vuosia taksiliikenteessä vaikuttanut Forsbergs Taxi.

- Forsbergs Taxi on porvoolaisille sekä lähialueiden asukkaille vanha tuttu toimija, sillä olemme jo vuosia kuljettaneet alueen asukkaita niin lääkäriin, kouluun kuin työmatkoilla. Uuden nimemme myötä käy paremmin selväksi, että palvelemme koko Itä-Uudenmaan alueella, jatkaa Forsberg.

Taksi Itä-Uusimaan toiminta-alue käsittää alkuvaiheessa Porvoon, itäisen Sipoon, Askolan sekä Loviisan ja kalustoa löytyy henkilöautoista tila-autoihin. Palvelualuetta tullaan laajentamaan jatkossa myös muihin Itä-Uudenmaan kuntiin.

Lisätietoja:

Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, jari.kantonen@taksihelsinki.fi, puh. +358 40 543 1438

Stefan Forsberg, toimitusjohtaja, Taksi Itä-Uusimaa Oy, puh. +358 41 545 5289

Taksi Helsinki Oy

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla sekä lisäksi Kanta-Hämeessä, Pohjois-Savossa, Länsi-Suomessa ja Kittilän alueella. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa. Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä liki 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

Taksi Itä-Uusimaa Oy

Taksi Itä-Uusimaa Oy on uusi Forsbergs Taxiin kuuluva tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Forsbergs Taxi on toiminut Itä-Uudenmaan alueella jo yli 40 vuoden ajan. Taksi Itä-Uusimaan tarkoituksena on tarjota asiakkaillensa laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua ympäri vuorokauden. Taksi Itä-Uusimaa tuottaa asiakkaidensa tarpeisiin monipuolisia taksipalveluita yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Tärkeä osa tätä kokonaisuutta on yhteistyö Taksi Helsingin kanssa.

Call Now Button