Taksi Helsinki aloittaa tänään autojen välittämisen Levi – Kittilä -alueella – taksin saa nyt myös numerosta 0100 0700 sekä 0100 0700 -sovelluksella

Taksi Helsingin ja Levi-Kittilän Taksit Oy:n tekemä yhteistyösopimus taksivälityksen siirtymisestä Taksi Helsingin palvelukeskukseen konkretisoitui odotettua aiemmin. Levi – Kittilä alueen taksiasiakkaita palvelee tiistaista 3.12. alkaen Valopilkku-sovelluksen sekä nykyisen palvelunumeron lisäksi myös Taksi Helsingin puhelinpalvelu 0100 0700 ja Taksi Helsinki- sekä 0100 0700 - tilaussovellukset.

Taksi Helsingin ja Levi-Kittilän Taksit Oy:n yhteistyö sisältää matkaketju- sekä teknologiayhteistyötä ajovälityksen osalta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Levi – Kittilä alueen taksinvälityksen piti siirtyä Taksi Helsingin palvelukeskukseen tammikuussa 2020. Uuden yhteistyön vaatimat valmistelut olivat kuitenkin selvillä odotettua nopeammin, jonka seurauksena Taksi Helsinki aloittaa autojen välittämisen Levi - Kittilä alueella tiistaista 3.12. lähtien.  

Levin ja Kittilän alueella taksitilaukset voi tehdä käytössä olevan 0200 99800 puhelinpalvelun ja Valopilkku-sovelluksen lisäksi numerosta 0100 0700, sekä Taksi Helsinki – ja 0100 0700 -tilaussovelluksilla. Alueen yritysasiakkaiden taksitilaukseen on tarjolla mm. automaattinen taksintilauspalvelu Taxi Butler sekä Internet Booker -palvelu.

Levi-Kittilän Taksit Oy:n toiminta-alue käsittää koko Kittilän kunnan alueen ja palveluksessa on noin 30 taksia aina henkilöautoista isoihin tilatakseihin.

Lisätietoja:

Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, [email protected], puh. +358 40 543 1438
Urpo Kaarela, Levi-Kittilän Taksit Oy, [email protected], puh.+358 400 902 501.

Taksi Helsinki Oy

Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.

Levi-Kittilän Taksit Oy

Levi-Kittilän Taksit Oy on aito ja alkuperäinen taksiyhtiö Levi-Kittilän alueella, joka on toiminut alueellamme useiden vuosikymmenien ajan. Arvoihimme kuuluu luotettavuuden ja hyvän palvelutason lisäksi paikallistuntemus ja ympärivuotisen taksipalvelun saatavuus. Lähtökohtamme on olla lappilaisittain ihminen ihmisille tiedostaen, ettei täydellisyyttä varmaan kukaan tule koskaan saavuttamaan. Tiedostamme kuitenkin myös sen, että mikäli siihen vilpittömästi pyrkii, lopputuloksesta tulee yleensä varsin hyvä.

Call Now Button