Haluaisitko sinä meidän Mystery Traveller-agentiksi?

HOX salainen agentti 0700! Mystery Traveller haku on nyt auki.

Haluaisitko sinä olla mukana varmistamassa, että Taksi Helsingin tarjoama palvelu on laadukasta, luotettavaa ja ystävällistä? Olisitko sinä hyvä persoona valjastettavaksi MT-agentti 0700 peitetehtävään? Mikäli vastasit kyllä näihin kysymyksiin, lue lisää, laita hakemus ja ehkä sinusta tulee meidän MT-agentti 0700!

Miksi haemme Mystery Travellereita?
Kun tavallinen ei riitä, tarvitaan Hänen majesteetillisia palveluksia.
Avullanne haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat sellaista palvelua, mitä me lupaamme palvelulupauksessa. Saavumme saman tien, homma pelaa arkena ja juhlana – aina henkilökohtaisesti ja ystävällisesti, tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakas pääsee turvallisesti perille.

Meillä on noin 4000 loistavaa kuljettajaa, mutta aina silloin tällöin tulee eteen tilanteita, jotka olisi voinut hoitaa paremmin ja me haluamme löytää juurisyyt niistä tilanteista. Siksi haemme teistä, asiakkaistamme, salaisia agentteja suorittamaan tätä ”Lupa matkustaa” -tehtävää.

Mitä odotamme Mystery Travellerilta?

  • Sinulla on silmät myös selässäsi, eli omaat hyvän havainnointikyvyn ja osaat kiinnittää huomiota moneen asiaan yhtä aikaa. Osaat myös erottaa jyvät akanoista.
  • Osaat selviytyä tukalistakin paikoista, eli jos taksinkuljettaja alkaa utelemaan, oletko sinä MT-agentti, et hämmenny, vaan heität lonkalta sopivan peitetarinan.
  • Et pelkää teknologiaa, eli osaat käyttää agenttivarustamon sinulle luovuttamia teknisiä apuvälineitä.
  • Ymmärrät ohjeita, eli osaat sisäistää agenttikoulutuskeskuksen sinulle antamat tehtävät helposti ja muistat, mihin asioihin toivomme sinun kiinnittävän huomiota.
  • Et karkaa heti tehtävän suoritettuasi rakastuneena kohti purppuraista auringonlaskua yhdessä kultasi kanssa, vaan sinulla on aikaa raportoida meille matkoistasi.
  • Et ole kaksoisagentti, eli et ole taksinkuljettaja, autoilija, eikä sellaista löydy sinun lähipiiristäsi.
  • Sinulla ei ole montaa vihamiestä perässäsi, eikä sinun tarvitse pakoilla, eli pystyt sitoutumaan tehtävään pidemmäksi ajaksi. Yhden MT:n toimeksianto kestää noin 1 - 2 kuukautta.
  • Ymmärrät tehtävän salaisuuden. Et voi kertoa kenellekään, että olet Taksi Helsingin MT-agentti 0700.

 

Mitä Mystery Traveller saa?

Maineen ja kunnian lisäksi (kukapa ei haluaisi olla salainen agentti!) saa jokainen MT-agentti 300 eurolla kuukaudessa taksimatkoja sekä agenttikoulutuskeskuksen antaman erittäin arvostetun agenttikoulutuksen. Eikä unohdeta sankaruutta, sillä tehtävään valittavat ovat luomassa entistä parempaa tulevaisuutta.

Mikäli näet itsesi Taksi Helsingin MT-agentti 0700 tehtävässä, laita meille avoin hakemus viimeistään perjantaina 6.4.2018 osoitteeseen [email protected]. Merkitse sähköpostin aihekenttään ”MT-agentti 0700”. Perustele hakemuksessa, miksi meidän kannattaisi valita juuri sinut. Haluamme kuulla sinun taksinkäyttökokemuksista ja siitä, millaisia matkoja sinä tulisit ajamaan takseillamme. Tietenkin kuulemme mielellämme, onko sinulla aikaisempaa kokemusta Mystery Shopping - tai Mystery Traveller -tehtävistä. Salaiseksi agentiksi valitaan yhteensä noin 15 henkilöä.

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Taija Koskiselta numerosta 050 3113 987 torstaina 22.3. kello 14-16, tiistaina 27.3. kello 14-16 tai keskiviikkona 4.4.kello 14-16.

Call Now Button