Taksi Helsinki vahvistaa kilpailukykyään taksimarkkinoilla, yhteistyöhön kommunikaatioteknologiayhtiö Benemenin kanssa

Taksi Helsingin ja Benemenin yhteistyön avulla taksin tilaus nopeutuu ja asiakas saa parempaa palvelua. Benemenin älykäs kommunikaatioteknologia mahdollistaa asiakkaille täysin uusia tilauspalveluja, esimerkiksi vakiotilaajan tunnistamisen puhelinnumeron perusteella sekä jopa Suomen rajojen ulkopuoliset palvelut.

 - Puhelin on edelleen yleisin kanava taksia tilattaessa ja nyt saamme taksipalveluihin täysin uusia ulottuvuuksia, toteaa Taksi Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Vakiotilaaja tunnistetaan puhelinnumeron perusteella ja välittäjä saa ruudulleen automaattisesti asiakkaan tiedot. Vakioasiakkaasta järjestelmä tietää hakuosoitteen ja mahdollisen erityistarpeen, esimerkiksi suuremman auton tai vaikkapa suosikkikuljettajan.

Taksin voi tilata samalla numerolla kaupungista riippumatta 

Taksilaki muuttuu ensi heinäkuussa ja kilpailun vapautuminen houkuttelee alalle uusia yrittäjiä. Palvelun laadun lisäksi sen monipuolisuus korostuu entisestään. -Yhdessä Benemenin kanssa Taksi Helsinki kykenee vastaamaan tähän haasteeseen ja luomaan uusia palvelumuotoja taksikyytejä käyttäville asiakkaille. Näistä palveluista pääsee nauttimaan tulevaisuudessa ympäri Suomen ja jopa sen rajojen ulkopuolella, Kantonen sanoo.

Taksilla on jokaisessa kaupungissa oma tilausnumeronsa, jonka vuoksi paljon matkustavalle taksin tilaaminen on vaivalloista. Yksi yhteistyön tavoitteista on saada tilaus soitettua yhdellä ja samalla numerolla, olipa asiakas sitten missä päin Suomea tahansa. - Tämä toteutetaan yhdessä valittujen paikallisten kumppanien kanssa. Neuvottelut eri alueilla ovat jo hyvässä vauhdissa ja kattavuus laajenee koko ajan, Kantonen kertoo.

Tulevaisuudessa koko matkaketjun varaukset yhdellä soitolla

Taksi Helsinki on innoissaan nyt alkaneesta yhteistyöstä. – Kartoitimme markkinoilla olevat kommunikaatioteknologiat laajasti ja Benemenin tarjoama ratkaisu oli selvästi monipuolisin. Päätös ryhtyä kumppanuuteen Benemenin kanssa oli helppo, Kantonen toteaa tyytyväisenä.

Tulevaisuuden visiona on kehittää palvelu, jossa matkalle lähtijä saa tehtyä kaikki matkustukseen liittyvät varauksensa yhdellä soitolla: taksikyydit asemille, junaliput halutuilla istumapaikoilla, taksi odottamaan määränpäähän tai metrolippu maksettuna ja niin edelleen.

Myös Benemenillä ollaan innostuneita yhteistyön alkamisesta. - Olemme jo aloittaneet uusien yhteisten palvelutuotteiden kehitystyön. On hienoa olla mukana kehittämässä suomalaista tulevaisuuden taksikulttuuria. Haaste on otettu vastaan, sanoo Benemen Finland Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Purontaus.

Lisätietoja:

Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, [email protected], puh. +358 40 543 1438

Jarmo Purontaus, toimitusjohtaja, Benemen Finland Oy, [email protected], puh. +358 50 550 1500

 

Taksi Helsinki Oy yrityksenä

Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia

Benemen Finland Oy yrityksenä

Benemen Finland Oy on suomalainen, operaattoririippumaton kommunikaatioratkaisuja tarjoava yritys. Asiakkainamme ovat yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat parantaa asiakaspalveluaan ja lisätä kilpailukykyään. Ratkaisemme yritysten kommunikaatiohaasteet yhdistämällä innovatiivisesti oman tuotekehityksemme tuloksia markkinoilla oleviin vakiotuotteisiin. Benemen Finland on osa Benemen-konsernia, jolla on maayhtiöt Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Isossa Britanniassa ja Puolassa.

Call Now Button