logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Itä-Uusimaa autoilijasivusto

Tämä sivu on tarkoitettu Itä-Uudenmaan sote-kuljetuksia suorittaville autoilijoille ja kuljettajille. Asiakkaille suunnattu sivusto löytyy täältä.

Taksi Helsinki aloittaa Itä-Uudenmaan sote-kyytien kuljetuspalvelujen palvelutuottamisen 1.9.2022.

Kyse on Loviisan ja Porvoon kaupunkien sekä Askolan, Sipoon ja Lapinjärven kuntien (1.1.2023 alkaen Itä-Uudenmaan hyvinvointialue) sosiaalihuolto-, vammaispalvelu- ja terveydenhuoltolain mukaisista kuljetuksista. Välitettäviä kuljetuksia ovat muun muassa ikääntyneiden ja vammaisten ​asiointi- ja virkistysmatkat, säännölliset kuljetukset päivätoimintaan, ja kiireettömät asiakaskuljetukset terveydenhuollon yksiköiden välillä.

Yhteydenotot

09 425 62397 – kuljettajalinja, kiireelliset tilauksiin liittyvät asiat (ppm)

09 425 62389 – Vakiotaksitilaukset (asiakaslinja)

itauusimaa(at)taksihelsinki.fi – kiireettömät yhteydenotot


Ohjeet

Itä-Uusimaa välityssäännöt

Itä-Uudenmaan SOTE-tilaukset välitetään kullakin välitysalueella vapaana oleville autoille etusijajärjestyksessä.

Porvoo ja Loviisa on jaettu kuuteen välitysalueeseen ja Sipoo kahteen. Muut kunnat muodostavat kukin yhden välitysalueen.

Siten esimerkiksi Lapinjärvellä aukeavaa tilausta tarjotaan ensin sille Lapinjärvellä vapaana olevalle, tilaukseen sopivalle autolle, joka on etusijajärjestyksessä parhaat pisteet.

Jos kyseinen auto ei tilausta ota hoitaakseen, tarjotaan sitä seuraavaksi parhaat pisteet omaavalle autolle jne.

Jos yksikään Lapinjärven alueella vapaana olevista autoista ei tilausta hyväksy, tarjotaan sitä muualla oleville autoille siinä järjestyksessä, kuinka pitkä ajoaika niillä on osoitteeseen. Etusijajärjestystä ei tässä vaiheessa enää huomioida.

Jos tilaukseen ei tälläkään tavoin saada autoa kohtuullisen ajomatkan päästä, menee tilaus näkyviin avoimiin tilauksiin autoille, jotka ovat tietyn etäisyyden päässä nouto-osoitteesta. Esim. Sipoon tilauksia ei turhaan näytetä Loviisassa vapaana oleville autoille, mutta Porvoossa oleville kyllä.

Tilausten aukeamisajat vaihtelevat Porvoon keskustan 10 minuutista ylöspäin 40 minuuttiin asti.
Aukeamisaikoja muokataan kokemuksen kertyessä.

Vakiotaksi

Asiakkaan oikeus vakiotaksiin voidaan myöntää yksilöllisen syyn perusteella. Asiakkaan tulee hakea vakiotaksioikeutta erikseen kuljetuspalvelun myöntäjältä. Oikeus vakiotaksiin merkitään asiakkaan päätökseen. 

Asiakkaita varten Taksi Helsinki julkaisee Itä-Uudenmaan sotekuljetusten asiakassivuille listan alueen vakiotaksiautoista yhteystietoineen. Vakiotaksilistausta päivitetään tarpeen mukaan.

Vakiotaksioikeuden saanut asiakas sopii autoilijan/kuljettajan kanssa suoraan tarvittavista kuljetuksista. Tämän jälkeen vakiotaksikuljettaja tilaa kuljetuksen tilauspalvelukeskuksesta. (p. 09 425 62389) tai selainpohjaisella tilaussovelluksella. Ohje sovelluksen käyttöön toimitetaan myöhemmin.


Autotietojen muutokset

Jos sopimuksessa ilmoitettu auto muuttuu, ilmoitetaan muutokset sähköpostitse osoitteeseen maritta.koskinen(at)itauusimaa.fi. Näin varmistetaan, että ilmoitettu auto vastaa sopimuksessa olevaa autoa. Kun tarkistus on tehty ja hyväksytty, välitetään tieto Taksi Helsingille, jossa automuutokset viedään edelleen järjestelmään. 

Kuljettajien ilmoittaminen mukaan Itä-Uudenmaan sote-välitykseen

Kun autoilija on ilmoittautunut ja tehnyt sopimuksen Itä-Uudenmaan sote-kuljetuksien ajoista, voi hän ilmoittaa omat kuljettajansa mukaan alla olevasta linkistä.

Kun kuljettaja on lisätty mukaan Itä-Uudenmaan sote-välitykseen, lähetetään kuljettajalle sähköpostilla kuljettajatunnus sekä pin-koodi ajovälitysjärjestelmään. 


Itä-Uudenmaan sote -autoilija- ja kuljettajatiedotteet

Loading RSS Feed

Itä-Uusimaa-autoilijapalaute

Maximum size: 7MB.
Allowed file types: .jpg, .jpeg, .png, .gif, .pdf, .txt, .csv, .xls, .xlsx, .doc, .docx.

Kerro kyydin tiedot (tilausnumero, nouto-osoite tai auton nro)
Berätta om resans uppgifter (beställningsnummer, upphämtningsadress eller bilens nummer)