Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Lähikauppapalvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Kela-autot Kanta-Häme

Tämän sivun yhteystiedot sekä ilmoittautumislomakkeet koskevat kautta 2020 – 2021.

Yhteystiedot

045 7820 1002 – kuljettajalinja (pvm/mpm), mm. automuutokset

045 7820 1001 – vakiotaksitilaukset )pvm/mpm)

0800 98 821 Kela Kanta-Häme asiakaslinja (maksuton)

Kiireettömät yhteydenotot palautelomakkeen kautta


Vakiotaksiautoilija

Voit soittaa vakioasiakkaittesi ennakkotilaukset puhelinnumeroon 045 7820 1001 Kela Kanta-Häme vakiotaksi (pvm/mpm).

Vakiotaksiautoilijan internet-tilauksen käyttäjätunnuksen  saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen kelakanta-hame@taksihelsinki.fi

Vakiotaksiautoilijan internet-tilauslomakkeeseen pääset alta.


Ilmoittaudu mukaan ajamaan Kela-kyytejä!

Huomio! Ei koske 1.1.2022 alkavaa liikennöintiä.

Tasavertaisen liikenteenharjoittajien kohtelun vuoksi tulemme ottamaan Kela-välitykseen autoilijoita, jotka täyttävät Kelan asettamat vaatimukset.

Lue palvelun kuvaus: Kelan sairausvakuutuksesta korvattavat matkat ja palvelut/Palvelunkuvaus Kanta-Häme

Lomakkeen kautta tulleet ilmoittautumiset käsitellään aina 2 viikon välein.

  • Täytä lomakkeessa kaikki kohdat huolellisesti. Pystyt ilmoittamaan maksimissaan 10 autoa ja 10 kuljettajaa kerrallaan.
  • Kuljettajatiedot pitää täyttää myös autoilijasta, jos autoilija ajaa itse.
  • Kun olet täyttänyt kaikki kohdat, paina LÄHETÄ-painiketta. Saat sen jälkeen näkyviin yhteenvedon vastauksista. Saat yhteenvetosivun lähetettyä sähköpostiisi painamalla KIRJEKUORI-kuvaketta.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sopimusasiakirjat palautusohjeineen sähköpostitse.


Kelan liikenteenharjoittajille pakollinen koulutus

Kela-välitykseen liittynyt liikenteenharjoittajan ja hänen kuljettajansa on saatava riittävä koulutuksen sekä ohjauksen toiminnasta ja suorakorvausmenettelystä.

Taksi Helsingin järjestämä koulutus tapahtuu toistaiseksi verkkokoulutuksena. Koulutus sisältää Kelan palvelukuvauksen mukaisesti osiot asiakasturvallisuudesta, asiakkaiden kohtaamisesta, avustamisesta, saattamisesta ja kommunikoinnista. Lisäksi siinä käydään läpi eri taksamittarien käyttöohjeet Kela-matkojen osalta sekä menopaluumatkojen toimintatavat.

Huomioithan, että koulutus on pakollinen ja on tarkoitettu vain sopimuksen allekirjoittaneille liikenteenharjoittajille. Mikäli et käy koulutusta, et voi aloittaa liikennöintiä.

Taksi Helsinki toimittaa tunnukset verkkokoulutusympäristöön sen jälkeen, kun autoilija on toimittanut meille asianmukaiset sopimusasiakirjat.


Ohjeet

taksamittariohjeet


Kela-autoilijatiedotteet

Kela-palaute autoilijat

Maximum size: 7MB.
Allowed file types: .jpg, .jpeg, .png, .gif, .pdf, .txt, .csv, .xls, .xlsx, .doc, .docx.