Avoimet työpaikat

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Haluaisitko sinä olla varmistamassa, että asiakaslupauksemme toteutuu? Tutustu toimistomme avoimiin työpaikkoihimme ja laita hakemuksesi tulemaan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Onko tiedon analysointi sinun juttusi? Sykkiikö sydämesi myös liiketoiminnan kehittämisen tahtiin?

Haemme Taksi Helsingille data-analyytikkoa tukemaan liiketoiminnan kasvua raportoimalla ja analysoimalla yrityksen keräämää dataa. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.

Lue lisää TÄÄLTÄ!

 

TAKSINKULJETTAJAKSI?

Oletko kiinnostunut taksinkuljettajan työstä? Työ on monipuolista ja antoisaa asiakaspalvelutyötä, jossa voit myös vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Lue lisää täältä.

 

Call Now Button