Avoimet työpaikat

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Haluaisitko sinä olla varmistamassa, että asiakaslupauksemme toteutuu? Tutustu toimistomme avoimiin työpaikkoihimme ja laita hakemuksesi tulemaan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

  • Etsimme nyt idearikasta Markkinointi- ja viestintäassistenttia, joka omaa kädet savessa -mentaliteetin. Haluaisitko olla osa kehittyvää ja kasvavaa yritystä ja kehittää samalla omaa asiantuntemustasi? Lue tehtävästä lisää täältä

 

TAKSINKULJETTAJAKSI?

Oletko kiinnostunut taksinkuljettajan työstä? Työ on monipuolista ja antoisaa asiakaspalvelutyötä, jossa voit myös vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Lue lisää täältä.

 

Call Now Button