Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Avoimet työpaikat

"Parasta meillä on huumorintajuinen asenne ja yhdessä onnistuminen."

Taksi Helsinki on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö, jossa työskentelee noin 100 asiantuntevaa taksihelsinkiläistä. Teemme työtä asiakkaillemme. Haluamme tarjota erinomaista taksipalvelua pääkaupunkiseudulla ja valtakunnallisesti. Mottomme on ”ilo palvella”.

Arvostamme työntekijöidemme osaamista. Koulutamme ja tuemme työntekijöidemme opiskeluja muun muassa liukuvilla työajoilla sekä joustavalla työvuorosuunnittelulla. Mahdollistamme myös urakehityksen talon sisällä.

Työssä viihtyminen ja työyhteisön hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme työterveyshuollon lisäksi lounasedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuja. Seuraamme henkilöstön työtyytyväisyyttä säännöllisillä kyselyillä ja osallistamme työntekijät kehittämään toimintaamme. Meillä voit rohkeasti tuoda esille omat sekä asiakkaidemme ideat ja toiveet.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa, osoitteessa Ratamestarinkatu 7 B. Koko henkilökuntamme työskentelee samoissa tiloissa, mahdollistamme myös työskentelyn etänä.

Taksi helsinki työnantajana

AVOIMET TYÖPAIKAT

Palvelukeskuksen asiakasneuvoja

Tule kanssamme tuottamaan korkealaatuista asiakaspalvelua! Haemme aidon asiakaspalveluasenteen omaavaa asiakasneuvojaa palvelukeskukseemme.

Asiakasneuvojan työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti puhelimessa tapahtuva asiakaspalvelutyö, kuten tilausten tekeminen, asiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä tarvittaessa asiakasyhteydenpito. Työntekijän osaamisen mukaan on mahdollisuus myös muihin työtehtäviin, kuten esim. tarjous- ja tilauspyyntöihin vastaaminen sekä monikanavainen asiakaspalvelutyö.

Palvelukeskuksen asiakasneuvoja Espanjaan

Taksi Helsingin työpaikkoja on jatkossa tarjolla Wippii Work konsernin kautta paitsi Suomessa, niin nyt myös Espanjassa!

Reaktin asiakaspalvelukeskus Fuengirolassa työllistää suomalaisia työntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ympärivuorokautisesti 24/7/365. Uusi ja täysin remontoitu valoisa toimisto sijaitsee Los Bolichesissa, loistavien kulkuyhteyksien päässä eli töihin on helppo tulla kauempaakin.

Meille tärkeää ei ole ikä, koulutustausta tai elämäntilanne, vaan elämäniloinen asenne. Haluamme, että jokainen työntekijä viihtyy meillä ja tunteen olonsa arvostetuksi omana itsenään sekä ymmärtää samalla oman työpanoksensa merkityksen. Töihin tullaan tekemään töitä, mutta sitä voi tehdä myös hymy huulilla ja motivoivassa ilmapiirissä sekä iloita yhdessä onnistumisista. 

Asiakasneuvojan työ on puhelimen ja sähköpostin välityksellä tapahtuvaa asiakaspalvelua avokonttorissa. Asiakaspalvelutehtävämme sisältävät mm. asiakkailta puhelimen ja sähköpostin kautta tulevien taksitilausten vastaanottamista ja eteenpäin välittämistä. Teemme työtä aamu-, ilta- ja yövuoroissa 24/7/365 ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi.


Yhteistyökumppaninamme rekrytoinnissa toimii Adecco, HR Solutions Finland, Reakt sekä Wippii Work Oy.

Lisätietoja saat Taksi Helsingin HR-asiantuntija Suzan Seifullalta, suzan.seifulla(at)taksihelsinki.fi