Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Lähikauppapalvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Avoimet työpaikat

"Parasta meillä on huumorintajuinen asenne ja yhdessä onnistuminen."

Taksi Helsinki on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö, jossa työskentelee noin 100 asiantuntevaa taksihelsinkiläistä. Teemme työtä asiakkaillemme. Haluamme tarjota erinomaista taksipalvelua pääkaupunkiseudulla ja valtakunnallisesti. Mottomme on ”ilo palvella”.

Arvostamme työntekijöidemme osaamista. Koulutamme ja tuemme työntekijöidemme opiskeluja muun muassa liukuvilla työajoilla sekä joustavalla työvuorosuunnittelulla. Mahdollistamme myös urakehityksen talon sisällä.

Työssä viihtyminen ja työyhteisön hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme työterveyshuollon lisäksi lounasedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuja. Seuraamme henkilöstön työtyytyväisyyttä säännöllisillä kyselyillä ja osallistamme työntekijät kehittämään toimintaamme. Meillä voit rohkeasti tuoda esille omat sekä asiakkaidemme ideat ja toiveet.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa, osoitteessa Ratamestarinkatu 7 B. Koko henkilökuntamme työskentelee samoissa tiloissa, mahdollistamme myös työskentelyn etänä.

Lisätietoja HR-päällikkö Anu Matsi, puh. 050 392 1717, anu.matsi(at)taksihelsinki.fi

Taksi helsinki työnantajana

avoimet työpaikat

Asiakasneuvoja

Kiinnostaako sinua asiakaspalvelutyö Suomen suurimmassa taksivälitysyhtiössä? Onko sinulla reipas ja aktiivinen palveluasenne ja haluat tuottaa parasta asiakaskokemusta?

Asiakasneuvojan työtehtävät

Taksi Helsingin palvelukeskuksen asiakasneuvojana olet yksi tärkeimmistä avainhenkilöistä, sillä asiakasneuvojana varmistat, että asiakas saa aina tasalaatuista ja nopeaa palvelua.

Asiakasneuvojana tehtäviisi kuuluvat puhelimessa tapahtuva asiakaspalvelutyö, kuten tilausten tekeminen, asiakkaiden sekä kuljettajien neuvonta ja ohjaus, tilausten seuranta sekä asiakaskontaktointi tarvittaessa. Taksivälitystyössä tulet työskentelemään useamman eri järjestelmän parissa.

Työvuorot painottuvat arkisin klo 06.00–19.00 välillä, mutta olet valmis myös vuorotyön vaihteleviin työaikoihin.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset

  • positiivisen ja huolellisen työskentelyotteen, olet kärsivällinen ja tarkka
  • hyviä suullisia vuorovaikutustaitoja, palvelet kohteliaasti ja selkeästi
  • monipuolisia tietojärjestelmien käyttötaitoja, olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
  • aitoa asiakaspalveluasennetta ja kykyä toimia tiimissä, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • soveltuvaa asiakaspalvelukokemusta, kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan eduksi
  • ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme

Taksi Helsingissä pääset osaksi rentoa ja aktiivista työyhteisöä sekä luomaan taksialan parasta asiakaskokemusta. Saat kattavan koulutuksen työtehtävääsi ja ympärillesi mukavan tiimin tuen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa.

Tarjolla on vakituinen työsuhde. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia työntekijöitä, mutta huomioimme myös osa-aikaiset hakijat.


Yhteistyökumppaneinamme rekrytoinnissa toimivat HR Solutions ja Adecco.