logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Järjestelmäasiantuntija

Tule mukaan uudistamaan Taksi Helsinkiä ja rakentamaan kanssamme taksialan tulevaisuutta!

Etsimme Taksi Helsingille osaavaa järjestelmäasiantuntijaa tukemaan liiketoimintamme kehitystä. Olemme parhaillaan uudistumassa teknologisesti, joten nyt on erinomainen hetki liittyä mukaamme ja olla osa tätä jännittävää matkaa.

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin tilausvälitysyhtiö, jolla on yli sadan vuoden historian omaava organisaatio. Välityksessämme on pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa yli 3000 ajoneuvoa. Yritys tarjoaa taksipalveluita joka päivä ja kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla. Välitykseemme kuuluvat myös julkisen sektorin tarjoamat valtakunnalliset Sote- ja Kela-kyydit usean maakunnan alueella. Olipa kyydin tarve lähelle tai kauas, Taksi Helsinki haluaa aidosti palvella, olla turvallinen ja luottamuksen arvoinen.

Tässä roolissa tehtävänäsi on

 • perehtyä perusteellisesti käytettäviin järjestelmiin sekä liiketoiminnan prosesseihin
 • ohjata järjestelmätoimittajia kehityksessä huomioiden liiketoiminnan tarpeet
 • tunnistaa kehityskohteita ja tuoda esiin ehdotuksia liiketoiminnan prosessien parantamiseksi
 • toimia yhteyshenkilönä ja tulkkina tekniikan ja liiketoiminnan välillä, jotta ymmärrys ja kommunikaatio näiden kahden välillä on saumatonta.

Näiden vahvuuksien avulla menestyt roolissa: 

 • kyky tunnistaa kehityskohteita ja sujuvoittaa prosesseja
 • ymmärrys järjestelmien roolista liiketoiminnan tukemisessa ja tehostamisessa
 • erinomaiset kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot
 • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo pidemmän kokemuksen omaava, kunhan olet avoin kehitykselle ja nopea oppimaan.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan aseman välittömässä läheisyydessä. Pääset mukaan porukkaan, joka tekee töitä tosissaan, mutta ei otsa rypyssä.

Työskentelemme hybridimallilla, voit itse vaikuttaa omaan tehokkuuteesi joustavan etätyön avulla.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ja uudistamassa taksialaa kanssamme
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä organisaatiossa
 • kilpailukykyisen palkkauksen, jonka haitari alkaa 3000 eurosta kuukaudessa ja määritellään tarkemmin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
 • monipuoliset henkilöstöedut, esimerkiksi lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
 • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa työtehtäviisi
 • valmentavan ja kuuntelevan esihenkilön sekä erittäin kokeneet kollegat.

Jos sinusta tuntuu, että tämä tehtävä on kuin luotu sinulle, lähetä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@taksihelsinki.fi viimeistään 31.7.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jos olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemus nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Esa Raivio, puh. 0400 263 222, ext-esa.raivio@taksihelsinki.fi