logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Taksi Helsinki Oy, (Jäljempänä “Järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus

Osallistuakseen kilpailuun tulee osallistujan toimia julkaisun ohjeistuksen mukaan. Kilpailuun tulee aina osallistua omana itsenä, ei toisen puolesta. Järjestäjätahon työntekijät eivät saa osallistua. Osallistujan on oltava yli 18-vuotias tai hänellä tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus, josta vaaditaan kirjallinen todistus sähköpostin yhteydessä. Kilpailuohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

3. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 1.12.2022 ja päättyy kun 4 miljoonaa Taksi Helsinki -sovelluksen kautta tilattua taksikyytiä on täynnä.

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Kilpailuun osallistutaan tilaamalla taksikyyti Taksi Helsinki -sovelluksen kautta.

  1. Lataa sovellus joko AppStoresta tai Google Playstä
  2. Kirjaudu sovellukseen omilla henkilötiedoilla
  3. Sovellus paikantaa sinut automaattisesti, mutta voit halutessasi antaa tarkan osoitteen kirjaamalla sen sovelluksessa olevaan kenttään.
  4. Lisää määränpää
  5. Jatka tilaamaan ja hyväksy tilaus.

Lue lisää sovelluksesta ja tilaamisesta täältä: https://www.taksihelsinki.fi/taksi-helsinki-sovellus/usein-kysytyt-kysymykset-2/

Kilpailuun lasketaan vain toteutuneet kuljetukset. Peruutettuja tai virheellisiä tilauksia ei lasketa mukaan.

Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään palkinnon toimittamiseen. Voittajan etunimi voidaan julkaista Taksi Helsingin some-kanavilla, voittajan etunimeä ei paljasteta voittajan niin halutessa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

5. Palkinnot ja ehdot 

4 x 30 € arvoista, kertakäyttöistä taksikorttia. Yhtä korttia voi käyttää vain kerran ja mahdollista ylijäämäsummaa ei voi säästää. Jos kyyti maksaa yli 30 €, maksaa käyttäjä erotuksen itse. Taksikortit ovat henkilökohtaisia ja ne ovat voimassa 30.6.2023 asti.

Voittajalle ilmoitetaan tarkemmat palkinnon lunastusohjeet ja taksikorttien käyttöehdot.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

10. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

11. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.