logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Taksi Helsinki Oy, (Jäljempänä “Järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus

Osallistuakseen kilpailuun tulee osallistujan toimia julkaisun ohjeistuksen mukaan. Kilpailuun tulee aina osallistua omana itsenä, ei toisen puolesta. Järjestäjätahon työntekijät eivät saa osallistua. Osallistujan on oltava yli 18-vuotias tai hänellä tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus, josta vaaditaan kirjallinen todistus sähköpostin yhteydessä. Kilpailuohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

3. Kilpailuaika

Kilpailu on voimassa 31.7.2023 asti.

4. Kuinka osallistua kilpailuun?

  1. Kun näet liikenteessä Taksi Helsingin taksin uusilla teippauksilla, ota siitä kuva.

2. Postaa kuva Instagramiin tunnisteella #taksihelsinki.

3. Arvonta suoritetaan 1.8.2023.

Onnea arvontaan!

#taksihelsinki #luottamuksesiarvoinen #kohtiparempaataksikulttuuria

5. Palkinnot ja ehdot 

5 x 20 € arvoista, kertakäyttöistä Taksi Helsingin taksikorttia. Yhtä korttia voi käyttää vain kerran ja mahdollista ylijäämäsummaa ei voi säästää. Jos kyyti maksaa yli 20 €, maksaa käyttäjä erotuksen itse. Taksikortit ovat henkilökohtaisia ja ne ovat voimassa 28.2.2024 asti.

Voittajalle ilmoitetaan tarkemmat palkinnon lunastusohjeet ja taksikorttien käyttöehdot.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

10. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

Instagram ei ole mukana arvonnassa.

11. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.