Palvelukeskus

sert_laat1

Taksi Helsingin palvelukeskus palvelee 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Välitämme taksipalveluita Helsingin lisäksi koko pääkaupunkiseudun, Kanta-Hämeen, Pohjois-Savon, Länsi-Suomen ja Kittilän alueelle. Lisäksi palvelukeskuksemme kautta hoidetaan myös myös Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin kiireettömien kuljetuspalveluiden välitys.

Palvelukeskuksemme tavoitteena on palvella asiakkaita nopeasti ja ystävällisesti, varmistaen samalla, että taksitilaus tehdään riittävillä tiedoilla oikeaan osoitteeseen.

Laadukkaan palvelumme kulmakivinä on tervehdys jokaisessa puhelussa, tarkennuksen kysyminen osoitteeseen sekä oleellisten tietojen toistaminen tilauksesta asiakkaalle. Näin toimimalla varmistamme, että asiakas saa taksin haluamaansa osoitteeseen.

Henkilöstö

Palvelukeskuksessa työskentelee kaiken kaikkiaan noin 50 työntekijää. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilöstömme koostuu kokoaikaisista sekä osa-aikaisista työntekijöistä. Palvelukeskuksen päivittäistä toimintaa ohjaavat aamusta iltaan palvelukeskuksen kokeneet esimiehet.

Palaute

Haluamme tarjota Sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Kerrothan meille mihin asioihin olet erityisen tyytyväinen tai missä olisi kehittämisen varaa.

 

Call Now Button