Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksinkuljettajan koulutus

Taksi Helsingin kuljettajakoulutus

Tarjoamme sinulle sujuvan ja mielenkiintoisen koulutuksen sekä ketterän verkko-oppimisympäristön, jolla oppiminen sujuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Taksinkuljettajan työ

Taksinkuljettajan työhön kuuluu oleellisena osana auto ja sen kuljettaminen. Tämän teknisemmän osan työstä useimmat oppivat nopeasti. Työn pääasiallinen sisältö on asiakkaiden palvelemista. Työ on antoisaa ja hyvin vaihtelevaa, kahta samanlaista työvuoroa ja asiakaskohtaamista ei ole. Taksinkuljettajan työ on myös vapaata ja itsenäistä, vaikkakin vastuullista. Asiakkaiden on pystyttävä luottamaan kuljettajan ammattitaitoon ja laadukkaaseen palveluun.

Taksinkuljettajan ominaisuudet

Positiivinen palveluasenne ja taito kohdella asiakkaita heitä arvostaen auttavat merkittävästi taksinkuljettajan tehtävässä.

Paineensietokykyä työssä koetellaan usein ja monella tavalla. Rauhallisuus ja kärsivällisyys auttavat menestymään ammatissa.

Kuljettajalta vaaditaan myös kykyä keskittyä useisiin asioihin samanaikaisesti ja itsenäistä kykyä ratkaista työssä eteen tulevat erilaiset asiakas- j liikennetilanteet. Lisäksi kuljettajalta edellytetään kykyä palvella suomen kielellä.


Yhteystiedot

koulutus(at)taksihelsinki.fi

Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki