logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksitarkastaja

Laadunvalvonta keskiössä

Aktiivisella asiakaskokemuksen laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason nyt ja jatkossa. Jotta voimme olla asiakkaan luottamuksen arvoinen.

Laadunvalvonnalla varmistetaan, että Taksi Helsingin autot ja kuljettajat ovat sovitun brändi-ilmeen sekä lain vaatimusten mukaisia. Myös asiakaskokemus taksimatkan aikana on oltava sovitulla tasolla, ja asiakasrajapinnassa toimivat taksitarkastajat valvovat ja varmistavat asiakaspalvelun korkean laadun joka päivä.

Taksitarkastajan tehtävät

Taksitarkastajat varmistavat, että Taksi Helsingin taksien osalta taksiliikenne toimii laadukkaasti, tehokkaasti ja turvallisesti liikennesääntöjen ja -määräysten mukaisesti.

Taksitarkastajat ohjaavat Taksi Helsingin taksien liikennöintiä vallitsevien olosuhteiden mukaan (mm. suurtapahtumat ja säämuutokset). Toimenkuvaan kuuluu yhteistyö viranomaistahojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Taksitarkastajat myös perustavat ja hoitavat esimerkiksi suurien yleisötilaisuuksien vuoksi perustettuja tilapäisiä taksiasemia.