Valtakunnallinen taksipalvelu

Numerosta 0100 0700 sekä 0100 0700 -sovelluksella voit tilata taksin myös muualle Suomeen. Yksi ainoa numero hoitaa sinulle luotettavat ja turvalliset taksikuljetukset niin pääkaupunkiseudulla kuin esimerkiksi Tahkolla, Hämeenlinnassa, Turussa sekä myös Levillä ja Kittilän alueella.

 

0100 0700

Yhteistyökumppanit:

 

VieVie

Pohjois-Savossa toimiva VieVie Sinut Oy on sataprosenttisesti paikallisista yrittäjistä koostuva yhtiö, joka tuottaa asiakkaille tuttua ja turvallista palvelua Kuopiossa, Siilinjärvellä, Nilsiässä, Mikkelissä, Varkaudessa sekä Tahkolla. Välitykseen kuuluu taksien lisäksi myös isompaa kalustoa. Yhtiö pitää tärkeänä yhteisiä laatuvaatimuksia sekä kuljettajien ammattitaitoa.

Lue lisää >

Taksi Länsi-Suomi

Taksi Länsi-Suomi tarjoaa turvallista taksipalvelua Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa paikkakunnilla Eura, Eurajoki, Huittinen, Kokemäki, Koski Tl, Laitila, Loimaa, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Pori, Raisio, Rauma, Salo, Turku ja Uusikaupunki.

Lue lisää>


Taksi Häme

Taksi Hämeen toiminta-alue käsittää koko Kanta-Hämeen alueen. Taksi Helsingin palvelukeskus välittääkin taksit Lahteen, Hämeenlinnaan, Hattulaan, Janakkalaan, Valkeakoskelle, Pälkäneelle, Forssan seudulle, Riihimäelle, Lopelle ja Hausjärvelle.


Lue lisää >

Levi-Kittilän Taksit Oy

Levi-Kittilän Taksit Oy:n toiminta-alue käsittää koko Kittilän kunnan alueen ja palveluksessa on noin 30 taksia aina henkilöautoista isoihin tilatakseihin. Levin ja Kittilän alueella taksitilaukset voi tehdä numerosta 0100 0700.

 


Lue lisää >


OmaTaxi

OmaTaxi palvelee asiakkaita Kajaanissa, Sotkamossa sekä Vuokatissa. OmaTaxilla on kalustoa yhteensä noin 40 aina henkilöautoista isoihin busseihin. OmaTaxin voit tilata joko puhelimella numerosta 0100 0700 tai näppärillä Valopilkku- sekä 0100 0700 -sovelluksilla.

Lue lisää >

Taksi Itä-Uusimaa

Taksi Itä-Uusimaan toiminta-alue käsittää Porvoon, itäisen Sipoon, Askolan ja Loviisan. Kalustoa löytyy henkilöautoista tila-autoihin. Palvelualuetta tullaan laajentamaan jatkossa myös muihin Itä-Uudenmaan kuntiin.

Asiakkaat voivat siis tilata Porvoossa ja sen ympäryskunnissa taksin numerosta 0100 0700 sekä myös Taksi Helsinki-, 0100 0700- sekä Valopilkku-taksintilaussovelluksilla.


Lue lisää >


Tatsilla Oy

Tatsilla Oy:n toiminta-alue käsittää Tampereen ja sen lähikunnat Kangasalan, Ylöjärven, Lempäälän, Pirkkalan sekä Nokian. Kalustoa on noin 60 kappaletta aina henkilöautoista tila-autoihin.

Asiakkaat voivat tilata Tampereella sekä sen ympäryskunnissa taksin numerosta 0100 0700 sekä myös Taksi Helsinki-, 0100 0700- sekä Valopilkku-taksintilaussovelluksilla

Lue lisää >

 


0100 0700 -sovellus

0100 0700 -taksisovelluksella tilaat taksin ilmaiseksi, nopeasti ja vaivattomasti yhteistyökumppaniemme alueella sekä tietenkin myös pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää >

Valopilkku

Valopilkku-sovellus palvelee yli 175 paikkakunnalla ja sen kautta tavoittaa jopa 5000 taksia. Palvelu toimii Suomen lisäksi Ruotsissa Haaparannassa.

Lue lisää >


 

0100 0700 -puheluhinnat 2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm. Jonotus maksaa paikallisverkkomaksun tai matkapuhelinmaksun.

 

Taksimatkan hinta perustuu paikallisen toimijan hinnoitteluun, joka löytyy jokaisen toimijan omilta sivuilta.

Call Now Button