Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Yritysesittely

Siellä Missä Sinäkin

  • 1300 taksia
  • 24/7
  • 1. Laatu
  • 2. Turvallisuus
  • 3. Saatavuus

tai soita numeroon

0100 0700

(2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm)

Taksi Helsinki Oy on perustettu vuonna 1989 (silloin Helsingin Taksi-Data Oy) nopean ja joustavan datajärjestelmän kehittämiseksi. Uusi datajärjestelmä korvasi aiemman puheella toimivan ulavälityksen. Yrityksen omistavat yhä edelleenkin noin 800 helsinkiläistä taksiyrittäjää sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

Toimitusjohtajamme on Jari Kantonen.

Tänä päivänä Taksi Helsinki on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö

Tärkein tehtävämme tänään on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat asiakkaalle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös jatkossa.

VALTAKUNNALLInen toimija

Pääkaupunkiseudun lisäksi operoimme enenevissä määrin valtakunnallisesti ja tarjoamme taksipalveluita muun muassa Kanta-Hämeessä, Lahdessa, Tampereella, Itä-Pirkanmaalla ja Pirkanmaalla, Etelä- ja Pohjois-Savossa, Kainuussa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Seinäjoella, Itä-Uudellamaalla, Jyväskylässä sekä Kittilän alueella. Lisäksi välitämme julkisen sektorin tarjoamia SOTE-kyytejä Soiten ja Eksoten alueella sekä Kela-kyytejä Kanta-Hämeen alueella.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat Taksi Helsinki -sovelluksen lisäksi myös 0100 0700 – sekä Valopilkku-sovellus.

LAATU

Taksi Helsinki sitoutuu toiminnassaan korkeaan laatuun, saatavuuteen ja turvallisuuteen. Seuraamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.