logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Yritysesittely

Luottamuksesi arvoinen

  • 1300 taksia
  • 24/7
  • 1. Laatu
  • 2. Turvallisuus
  • 3. Saatavuus

tai soita numeroon

0100 0700

(2,90 € + 25 snt /10 s + pvm/mpm)

Taksi Helsinki Oy on perustettu vuonna 1989 (silloin Helsingin Taksi-Data Oy) nopean ja joustavan datajärjestelmän kehittämiseksi. Uusi datajärjestelmä korvasi aiemman puheella toimivan taksien ulavälityksen. Yrityksen omistavat yhä edelleenkin noin 800 helsinkiläistä taksiyrittäjää sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

Tänä päivänä Taksi Helsinki on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö

Tärkein tehtävämme tänään on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat asiakkaalle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös jatkossa.

VALTAKUNNALLINEN TOIMIJA

Koko pääkaupunkiseudun alueen taksipalveluiden lisäksi välitämme julkisen sektorin tarjoamia SOTE-kyytejä Soiten, Ekhvan ja Kanta-Hämeen alueella sekä Kela-kyytejä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Lapin maakunnissa.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös Taksi Helsinki -sovellus sekä yrityksille suunnatut digitaaliset tilauskanavat Internet Booker ja Taxi Butler.

LAATU

Taksi Helsinki sitoutuu toiminnassaan korkeaan laatuun, saatavuuteen ja turvallisuuteen. Seuraamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

Kaikki Taksi Helsingin välityksessä olevat taksit ovat taksiliikenneluvallisia takseja ja jokaisella välityksessämme olevalla taksinkuljettajilla on voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa.