Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Lähikauppapalvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Taksi Helsinki -sovellus

Nopea tilaus!

  • Android
  • iOS
  • 1. Mahdollisuus valita haluttu automalli
  • 2. Räätälöi lisäpalvelu tarpeesi mukaan
  • 3. Maksun voi suorittaa sovelluksen kautta tai taksissa

Tervetuloa tutustumaan Taksi Helsinki -sovellukseen!

Taksi Helsinki -sovellus on helpoin ja nopein tapa tilata taksi. Sovellus on saatavilla Android- ja iPhone-puhelimille. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi!

Rekisteröidy

Taksi Helsinki -sovellus sisältää ison joukon hyödyllisiä ominaisuuksia, ja parhaiten pääset niitä käyttämään, kun rekisteröidyt käyttäjäksi.

Taksisovellukseen voit rekisteröidä kaksi erillistä maksukorttia (esim. henkilökohtainen/ yritys) sekä lisäksi Taksi Helsinki -maksukortin, jolloin veloitus tapahtuu sovelluksen kautta automaattisesti ilman, että tarvitset edes lompakkoa taksissa. Saat tällöin kuitin matkasta kätevästi sähköpostiisi. Halutessasi voit edelleen maksaa matkan myös taksissa haluamallasi maksuvälineellä.

ReceiptHero

Jos olet eTasku tai Procountor-palvelun käyttäjä ja haluat kuitit taksimatkoistasi suoraan käyttämääsi palveluun, klikkaa maksuasetuksissa rekisteröimääsi maksukorttia ja valitse valikosta ”Lisää ReceiptHero-palveluun”. Tällöin et saa sähköpostitse kuittia taksimatkasta, vaan ne ilmestyvät automaattisesti käyttämääsi palveluun.

Lue ohjeet ReceiptHeron rekisteröinnistä.

Tilaaminen

Voit tehdä sovelluksella joko hetitilauksen tai ennakkotilauksen. Ennakkotilaus tulee tehdä viimeistään 20 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Taksisovellus paikantaa sinut automaattisesti. Voit aina tarkentaa sijaintiasi kartalta, kirjoittaa itse osoitteesi, valita sen tilaushistoriasta tai omista, etukäteen tallentamistasi suosikeistasi.

Jos ilmoitat päämääräosoitteen, saat arvion taksimatkan pituudesta, hinnasta ja kestosta. Voit myös halutessasi tehdä matkan kiinteällä hinnalla.

Tilausvalinnat-valikosta  voit tilauksen yhteydessä valita kyydin maksutavan sekä haluamasi autotyypin, esimerkiksi tavallisen henkilöauton, farmariauton tai tilataksin.

Autotyypin lisäksi voit valita Lisäpalvelut-osiosta Premium-taksin, englantia puhuvan kuljettajan, lemmikkejä kuljettavan taksin, Seniori-palvelun tai pakettikuljetuksen. Tällä hetkellä mahdollisuus on myös valita kasvomaskia käyttävä kuljettaja ja/tai taksi, jossa on pisarasuoja.

Taksin saapumista voit seurata kartalla. Taksisovellus kertoo sinulle taksin numeron, auton merkin ja arvion saapumisajasta.

Matkan päätyttyä toivomme saavamme palautetta. Tähtien määrällä voit kertoa, kuinka hyvin sinua palveltiin ja voit myös halutessasi antaa sanallista palautetta. 

Tilaaminen Taksi Helsinki -sovelluksella on ilmaista.

Alla olevassa linkissä pikaohje PDF-muodossa.

Taksi Helsinki -sovelluksen käyttöehdot