Autoilija:Marco Wickman
Julkaistu: maanantai, 13 tammikuun, 2020
Tallin sijainti:Lintuvaara
Työn kuvaus: Paikka avoinna ilta- / yökuljettajalle. Laatu-attribuutti pitäisi olla. Vuorot saisi aloittaa 17-18 aikaan ja vapaasti valkata, vaikka pelkät vkl-yöt. Mahdollista hakea auto myös Matinkylästä.
Autotietoja: Musta farkku E mersu vaaleilla nahkapenkeillä.
Puhelinnumero:040 517 6066
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Kaarlo Laakso & Co
Julkaistu: maanantai, 13 tammikuun, 2020
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme taksinkuljettajaa päivävuoroihin (myös yövuorot mahdollisia) ja tuuraria. Hakijalta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä Helsingin ammattiajolupaa. Jos olet alalle kokonaan uusi tulija ja ammattiajolupa puuttuu, niin autamme sen hankkimisessa. Yrityksemme tarjoaa kuljettajille päivävuoroja sopimuksen mukaan erittäin hyvällä palkkausjärjestelmällä, jossa on mahdollisuus päästä erinomaisiin ansiotasoihin. Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmän lisäksi autoissa on MPK:n ylivuotopuhelimet, joten myös hiljaisina aikoina keikkaa riittää. Lämmin tallimme sijaitsee Kalliossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, jossa voit myös säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan. Kalustona meillä on alle 2 vuoden ikäisiä E-sarjan Mercedeksiä. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E
Puhelinnumero:0400 423 363
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Raimo Ryynänen
Julkaistu: maanantai, 13 tammikuun, 2020
Tallin sijainti:Siltamäki
Työn kuvaus: Haetaan koko- ja osa-aikaista kuljettajaa päivä- ja/tai yövuoroihin. Vuorot on sovittavissa. Ajot ovat Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä. Kuljettajalta vaaditaan hyvää suomen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi laatuattribuutti. Autossa on MegTax-taksamittari.
Autotietoja: VW Touran
Puhelinnumero:050 502 3829
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Heikki Emaus/HEMTAXI Tmi
Julkaistu: maanantai, 13 tammikuun, 2020
Tallin sijainti:Puotila
Työn kuvaus: Taksi Helsingin 416 etsii vakituista yökuskia tai tuurausta vkloppuihin. Vaatimuksena laadut ja hyvä suomen kielen taito. Vieraat kielet katsotaan eduksi. Myös hyvä autonhallinta ei haittaa. Talli sijaitsee Puotilassa. Mittari on MegTax. Palkkaus 38-40% kokemuksen mukaan. Yhteydenotot 0407240129/[email protected]
Autotietoja: Valkoinen MB 200 CD
Puhelinnumero:040 724 0129
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Helsingin Taksipalvelu Oy
Julkaistu: maanantai, 30 joulukuun, 2019
Tallin sijainti:Pasila / Roihupelto / sovitusti
Työn kuvaus: Etsitään mukavaan ja viihtyisään taksitaloon kokenutta konkaria tai vasta alalle tulevaa taksinkuljettajaa kaikkiin vuoroihin. Tarjoamme Sinulle ajettavaksi niin päivä-, ilta- ja yövuoroja, mikä vaan Sinulle sopisi parhaiten? Työsuhde on valittavissa myös elämäntilanteeseesi sopivaksi, päätoimiseksi tai osa-aikaiseksi. Palkkausmuotona provisio, sisältäen takuupalkan sovituista työvuoroista. Ajot Taksi Helsingin välityksessä ja lisäksi osassa autoissa ajoja sekä tehokkuutta vauhdittamassa Menevän kela-ylivuotopääte. Päätoimisille kuljettajille löytyy työterveyshuolto ja liikuntaetu. Työvuorolista nähtävillä aina kätevästi yrityksemme kotisivujen kautta ja myös jokainen ajettu kassatieto löytyy sieltä. Huom! Koulutamme ja perehdytämme jokaisen kuljettajan työhön ja autamme Sinua menestymään!
Autotietoja: MB C / E / Vito / Sprinter, Skoda Octavia, VW Touran
Puhelinnumero:050 555 4611
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Tmi K Blomfelt
Julkaistu: torstai, 19 joulukuun, 2019
Tallin sijainti:Herttoniemi tallipaikka
Työn kuvaus: Töitä tarjolla! Etsitään vakituista kuljettajaa autolle 435 TaksiHelsingin välitysjärjestelmän taksiin. Lämmin tallipaikka on Herttoniemessä, metron läheisyydessä. Työvuorot painottuvat ilta- ja yövuoroihin. Vaatimuksena on TH- laatuattribuutti, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi, asiakaspalveluhenkisyys ja luotettavuus. Työsuhteen alussa on 6 kk koeaika. Tarjoamme rehdin työnantajan edut ja vakaan palkanmaksun. Soita ja kysy lisää, töihin voit päästä heti.
Autotietoja: musta MB sedan 2019MegTax -mittari
Puhelinnumero:040 750 5851
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Vehari Oy
Julkaistu: tiistai, 26 marraskuun, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Haetaan taksinkuljettajaa. Työsuhdeasunto mahdollinen läheltä tallia. Etsimme kuljettajia niin osa- kuin täysiaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin. Hakijalta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä Helsingin ammattiajolupaa. Mikäli olet alalle kokonaan uusi tulokas, voimme tarvittaessa järjestää sinun ammattipätevyyskoulutuksen. Ajot ovat Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä, jonka lisäksi autoista löytyy Helsingin Matkapalvelukeskuksen ylivuotopäätteet tehostamaan ajovuoroja. Tallimme sijaitsee Kalliossa, ja ajoneuvoina toimii uudet E-mallin Mercedekset. Mikäli liikut omalla autolla, onnistuu sen säilytys lämpimässä tallissamme työvuoron ajan. Palkkausmuotona provisio, joka on jopa 40% + lomarahat. Myös työterveyshuolto on kunnossa. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E
Puhelinnumero:0400 484 433
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Pekka Mikkola
Julkaistu: tiistai, 26 marraskuun, 2019
Tallin sijainti:Pitäjänmäki, lähellä Pitäjänmäen asemaa
Työn kuvaus: Tulethan ajamaan isolla autolla iltapäiviä ja viikonloppuja kaveriksi aamukuskille. Taksi Helsingin välityksessä olevalle tilataksille on kysyntää varsinkin viikonloppuöisin, ja onhan auto muutenkin monipuolinen. Reipas ja ystävällinen asenne on tärkeintä, muu järjestyy kyllä. Voit ajaa kuinka paljon haluat, vain muutamia vuoroja tai sitten enemmänkin - sopimukseen päästään. Palkkaus on totta kai hyvä, ja työterveyshuolto on käytettävissä. Auto on Pitäjänmäellä lähellä asemaa, mutta viikonloppuisin voit ottaa auton kotiinkin. Laitathan tekstiviestin tai sähköpostiviestin, jos en heti pääse vastaamaan - kiitos!
Autotietoja: MB Sprinter -19, kahdeksalla matkustajapaikalla. Mittarina toimintavarma Megtax.
Puhelinnumero:0400 694 564
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Sakutax Oy
Julkaistu: torstai, 21 marraskuun, 2019
Tallin sijainti:Pasila, Vanhakaupunki ja Laajasalo.
Työn kuvaus: Meillä on paikka tarjolla vakituiselle kokoaikaiselle kuljettajalle sekä tuuraajalle/osa-aikaiselle kuljettajille. Mahdollisuus on ajaa päivä- ja/tai ilta-/yövuoroja. Työvuorot suunnittelemme henkilökunnan kanssa yhdessä, joten voit valita mitä vuoroja ajat. Vaihdot talleissa tai kuljettajat sopivat keskenään joustavasti. Palkan lisäksi meillä on lounas- ja työmatkaseteliedut. Hyvä suomen kielen taito vaaditaan. Soita tai lähetä sähköpostia, niin sovitaan tapaamisesta.
Autotietoja: MB E, MB B, Skoda Superb
Puhelinnumero:041 537 0580
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Rinta-Kahila
Julkaistu: torstai, 21 marraskuun, 2019
Tallin sijainti:Kallio / Toinen linja
Työn kuvaus: Haluatko ajaa päivä- vai yövuoroa vaiko molempia. Haemme laatu-attribuutin omaavaa kuljettajaa tai juuri alalle tullutta/tulevaa ammattilaista. Palkkaus 38-40% Alv0 + lomarahat. Työterveyshuolto kunnossa. Talli Kalliossa, jonne saat oman autosi lämpimään vuorosi ajaksi.
Autotietoja: Autoina MB V-250 4-matic, MB Vito, Volvo V90 AWD, Volvo V90 CC
Puhelinnumero:0400 600 149
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Kimmo Räisänen
Julkaistu: maanantai, 18 marraskuun, 2019
Tallin sijainti:MYLLYPURO Tuulimyllyntie
Työn kuvaus: Satunnaisia vuoroja. Hyvä palkkaprosentti.... lähetä s-postilla tiedot itsestäsi, niin otan yhteyttä.
Autotietoja: MB E-malli
Puhelinnumero:
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Ole Fransman
Julkaistu: perjantai, 8 marraskuun, 2019
Tallin sijainti:Pitäjänmäki Arinatie
Työn kuvaus: Yövuoroihin sekä viikonloppuihin laatuattribuutin omaava kuljettaja vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhteeseen kuuluu kaikki lain edellyttämät terveydenhuolto y.m. asiat. Kuljettajalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää kaupunkituntemusta (Helsinki). Vastaukset mieluiten sähköpostilla [email protected]
Autotietoja: Auto on vuoden vanha Skoda Octavia jossa MegTax taksamittarijärjestelmä.Auto on luonnollisesti Taksi Helsingin välityksessä.
Puhelinnumero:
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected]umbus.fi
Autoilija:Pekka Melanen
Julkaistu: tiistai, 5 marraskuun, 2019
Tallin sijainti:Vantaa Ylästö
Työn kuvaus: Taksinkuljetus ja siihen liittyvät tehtävät. Vuorot neuvoteltavissa. Oma auto välttämätön. Tarvittaessa CERF-tason C1 suomen kielen suullinen/kirjallinen todistus. Palkka sovitaan erikseen. 6 kk koeaika helpottaa aloittamista. Sp:ssa voit kertoa työhistoriastasi ym. Soitot mielellään iltaisin 20-21 aikoihin.
Autotietoja: MBE farmari. Semel mittari.
Puhelinnumero:050 570 4949/txt
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Mikael Kaasinen
Julkaistu: perjantai, 1 marraskuun, 2019
Tallin sijainti:Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus: Uusi Volvo V90 D4 AWD Inscription vailla premium yökuljettajaa. Maksan 40% +11,5 plus bonus. Mahdollisuus työsuhdeautoon mikäli ei omaa autoa. Työterveyshuolto yksityisellä ja kattava tapaturmavakuutus sisältyvät työsuhde-etuihin. Auto mahdollista saada myös kotipihalle.
Autotietoja: Volvo V90 AWD D4
Puhelinnumero:040 515 5907
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:ecab Oy
Julkaistu: torstai, 31 lokakuun, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Pakila
Työn kuvaus: Hyvä vakituinen ilta/yökuljettajan paikka vapaana. Kilpailukykyinen palkka ja lomakorvaus. Vuoroista voidaan sopia joustavastikin. Ota yhteyttä, tervetuloa töihin!
Autotietoja: Farkku-Volvo, vuosimalli 2019, MegTax -varustus
Puhelinnumero:0400 578 384
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Merja Huovinen
Julkaistu: tiistai, 29 lokakuun, 2019
Tallin sijainti:Ala-Malmi
Työn kuvaus: Haetaan päivä- ja yökuskeja sekä tuuraria Taksi Helsingin välitysjärjestelmään. Autoissa MegTax-mittarit. Vuorot voi valita itse niin halutessaan. Oman auton säilytys tallissa vuoron ajan.
Autotietoja: Autot Volvo V 60
Puhelinnumero:0400 494 368
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Autoilija Sami Vertanen
Julkaistu: tiistai, 22 lokakuun, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme vakituista taksinkuljettajaa Helsinkiin ajamaan päivä- ja yövuoroja sopimuksen mukaan. Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmän lisäksi autossa on vielä matkapalvelukeskuksen ylivuotopäätelaite. Palkkaus erittäinen kilpailukykyinen + lomarahat. Auto on uusi MB E farmari, jonka talli löytyy Kalliosta ja jossa voit säilyttää omaa autoasi työvuoron ajan.
Autotietoja: MB E farmari
Puhelinnumero:041 510 0319
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Martti Vuorio Oy
Julkaistu: perjantai, 18 lokakuun, 2019
Tallin sijainti:Nervanderinkatu 8-10, Kirkkoparkki
Työn kuvaus: Pärjäät kotimaisilla kielillä, eurooppalaiset +++ Kokemus ei ole pahasta, koulutamme. Sinulla on auto tai julkiset yhteydet hyvät. Vakituinen saa paikan ja tuurareitakin tarvitaan. Palkka 36>39% alv 0%, + lomarahat kuukausittain. Eli max tuurari 42,51%, vakituinen 43,49%. Meillä kaikki attribuutit.
Autotietoja: 3 x MB E Farm all Terrain + vara auto
Puhelinnumero:040 523 0424
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Jari Sellman
Julkaistu: maanantai, 14 lokakuun, 2019
Tallin sijainti:Laaksolahti, Espoo / Pähkinärinne, Vantaa
Työn kuvaus: Haetaan laatuattribuutin omaavaa vakituista kuljettajaa / tuuraajaa päivä-/yövuoroihin.
Autotietoja: uudet Volvo S90 autot
Puhelinnumero:041 444 1080 / 0400 436 166
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected] , [email protected]
Autoilija:Taksimiehet Welin Oy
Julkaistu: keskiviikko, 9 lokakuun, 2019
Tallin sijainti:Itä-Pasila (Pasilan aseman vieressä)
Työn kuvaus: Haemme vakituista, mieluimmin Taksi Helsinki-laatuattribuutin omaavaa taksinkuljettajaa ajamaan päivä- ja yövuoroja. (Pelkästään yövuoroja ajava myös mahdollinen.) Kuljettajalta vaaditaan TH-kuljettajakorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Autotietoja: Autona on MB E, Semel-mittari
Puhelinnumero:0500 406 159
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:
Autoilija:Jukka Westerback Oy
Julkaistu: tiistai, 1 lokakuun, 2019
Tallin sijainti:Kamppi
Työn kuvaus: Haetaan Laatu-kuljettajaa ja tuuraajaa TaksiHelsinki autoihin. Vuorot ja aloitus sopimuksen mukaan. .
Autotietoja: Kalustona tuoreet E-MB:t ja Semel-mittarit
Puhelinnumero:0400 404 040
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Kuljetus Nyberg Oy
Julkaistu: tiistai, 1 lokakuun, 2019
Tallin sijainti:Lauttasaari, Vattuniemi
Työn kuvaus: Kahden auton vakavarainen osakeyhtiö hakee kahta vakinaista kuljettajaa. -päiväkuljettajaa perjantai, lauantai ja sunnuntaivuoroihin. -yökuljettajaa maanantai-sunnuntai väliselle ajalle, sinulle sopivina päivinä. Semel-mittarit Taksi-Helsinki välitysjärjestelmät. Oman auton säilytys hallipaikalla työvuoron aikana. Kuljettajan edellytyksenä hyvä asiakaspalvelu, Helsinki-liite ja suomen kielen taito muu kielitaito eduksi. Kilpailukykyinen %-palkkaus (palkanmaksu kahden viikon välein)
Autotietoja: Autoina: Toyota Avensis Toyota Camry
Puhelinnumero:050 521 3587
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Avector Oy
Julkaistu: perjantai, 27 syyskuun, 2019
Tallin sijainti:Länsi-Vantaa, Vapaala
Työn kuvaus: Vakituinen kuljettaja yövuoroihin- autoihin 63 ja 263. Tarjolla myös tuurarille niin päivä- kuin yövuoroja. Vuoroista sovitaan. Autot Taksi Helsingin välitysjärjestelmässä premiun-attribuutein. Semel-mittarein varustetut. Alalle tulevakin voit ottaa yhteyttä.
Autotietoja: BMW 520 F xdrive ja MB 220 F 4Matic
Puhelinnumero:0400 815 481
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Sami Serimaa
Julkaistu: perjantai, 27 syyskuun, 2019
Tallin sijainti:Siltamäki
Työn kuvaus: Haetaan laatuattribuutit omaavaa päiväkuljettajaa. Autossa MegTax-mittari.
Autotietoja: Volvo V90
Puhelinnumero:045 109 1912
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Matti Elo Oy
Julkaistu: keskiviikko, 25 syyskuun, 2019
Tallin sijainti:Aleksis Kiven katu 10
Työn kuvaus: Tarvitsemme tiimiimme päivä- ja yökuljettajia, myös osa-aikaiset. Työt voi aloittaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Jos olet alalle aikova, avustamme koulutuskustannuksissa sekä Taksi Helsingin kuljettajakortin saannissa. Palkkaus on provisio ja bonus+kesälomakorvaus. Työterveyshuolto Mehiläisessä.
Autotietoja: Auto on syyskuussa 2019 käyttöön otettu musta Mercedes Benz E, Semel-mittari
Puhelinnumero:Marko 044 338 7002 tai Pertti 0400 413 555
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected] tai [email protected]
Autoilija:Marco Wickman
Julkaistu: maanantai, 16 syyskuun, 2019
Tallin sijainti:Lintuvaara
Työn kuvaus: Laatu-attribuutin omaavalle yökuljettajalle paikka avoinna. Vapaasti saa valita, mitkä yöt haluaa ajaa. Palkka 38-43% Alv0 + lomarahat. Semelin laitteet. Päiväkuljettaja asuu Matinkylässä, joten vaihdot onnistuu myös siellä.
Autotietoja: Vuoden vanha musta Mb E farmari vaaleilla nahkapenkeillä.
Puhelinnumero:040 517 6066
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Arto Kerttula
Julkaistu: tiistai, 10 syyskuun, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Haetaan kuljettajaa päivävuoroihin. Auto on Taksi Helsinki -välitysjärjestelmässä. Autossa Semelin mittari. Talli Kalliossa.
Autotietoja: BMW 520d farmari Premium
Puhelinnumero:040 568 5278
Voimassaoloaika:2
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Mikael Kaasinen
Julkaistu: perjantai, 6 syyskuun, 2019
Tallin sijainti:Askisto
Työn kuvaus: Laajennan yritystoimintaa viikolla 38 (16.-20.9.) Taksi Helsingin välitykseen. Ennestään toimin Lähitaksin (HAT) välityksessä yhdellä autolla.Kalustona Taksi Helsingin väreissä tulee olemaan uusi Volvo V90 D4 AWD Inscription erittäin hyvin varustein. Hakusessa premium- ryhmään sopiva ilta/yö/vkl- kuljettaja. Alkaen viikko 38/39.Tarjoan: Työterveyshuollon Aavassa, laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja mahdollisuuden työsuhdeautoon, mikäli ei omaa autoa työmatkoihin.Palkkaus 40%/alv0 + LK 11,5 + bonus. Kaikista auton ylläpitoon kuuluvista lisätöistä maksetaan tuntipalkka korvauksena.Auton tuleva päiväkuljettaja asuu Askistossa, joten auto majailee siellä ma-pe. Viikonlopuksi saat auton kotipihaan.Tästä asiallinen työpaikka tekijälle. Arvostan luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.Yhteys Mikael Kaasinen (Mikke)
Autotietoja: Volvo V90 D4 AWD Inscrition
Puhelinnumero:040 515 5907
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Vehari Oy
Julkaistu: maanantai, 19 elokuun, 2019
Tallin sijainti:Kallio
Työn kuvaus: Etsimme vakituisia ja osa-aikaisia taksinkuljettajia talliimme. Tarjolla niin päivä- kuin yövuoroja sopimuksen mukaan. Ajot ovat Taksi Helsingin tilausvälitysjärjestelmässä, jonka lisäksi autosta löytyy Helsingin Matkapalvelukeskuksen ylivuotopääte tehostamaan ajovuoroja. Tallimme sijaitsee Kalliossa ja ajoneuvona toimii uusi E-mallin Mercedes. Mikäli liikut omalla autolla, onnistuu sen säilytys lämpimässä tallissamme työvuoron ajan. Palkkausmuotona provisio, joka on jopa 40% + lomarahat. Myös työterveyshuolto on kunnossa. Edellytykset hakijalle on suomen kielen taito sekä Helsingin ammattiajolupa. Mikäli kuitenkin olet alalle kokonaan uusi tulija, järjestyy ammattipätevyyskoulutus tarvittaessa meidän kauttamme. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Autotietoja: MB E
Puhelinnumero:0400 484 433
Voimassaoloaika:1
Sähköposti:[email protected]
Autoilija:Heikki Emaus/HEMTAXI Tmi
Julkaistu: maanantai, 19 elokuun, 2019
Tallin sijainti:Puotila
Työn kuvaus: Etsitään yökuskia autolle 416 stadiin. Vuoroja vapaasti valittavissa. Mahdollisuus myös päivävuoroihin mikäli oikea työntekijä löytyy. Talli on Puotilassa, ja oman auton saa suojaan talliin. Vkloppuisin voi mennä taksilla sitten kotiin sovitusti. Palkkaus on reilu 37-40%. Vaatimuksena hyvä suomen kielen taito ja vähintään englanti. Kuljettajalla oltava laadut. Työterveyssopimus sekä työvaatteet kuuluvat etuihin. Yhteydenotot Heikki Emaus 0407240129/[email protected]
Autotietoja: Valkoinen MB E 200 CD, MegTax-mittari
Puhelinnumero:040 724 0129
Voimassaoloaika:3
Sähköposti:[email protected]

Call Now Button