Kela-autot ja -kuljettajat

Taksi Helsinki on valittu Kelan korvaamien matkojen palveluntuottajaksi Kanta-Hämeen maakunnan alueella. Kyse on kokonaispalvelusta, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan, maksuliikenteen sekä raportoinnin.

Yhteystiedot

Kiireettömät yhteydenotot mieluiten s-postilla tai palautelomakkeen kautta.

  • 0800 98 821 KELA Kanta-Häme asiakaslinja (maksuton)
  • 045 7820 1001 Kela Kanta-Häme vakiotaksi (pvm/mpm)
  • 045 7820 1002 Kela Kanta-Häme kuljettajalinja (pvm/mpm), mm. automuutokset

 

Vakiotaksiautoilija

 

Voit soittaa vakioasiakkaittesi ennakkotilaukset puhelinnumeroon 045 7820 1001 Kela Kanta-Häme vakiotaksi (pvm/mpm).

Vakiotaksiautoilijan internet-tilauksen käyttäjätunnuksen  saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen kelakanta-hame@taksihelsinki.fi

Vakiotaksiautoilijan internet-tilauslomakkeeseen pääset alta

 


Ilmoittaudu mukaan ajamaan Kela-kyytejä!

 

Tasavertaisen liikenteenharjoittajien kohtelun vuoksi tulemme ottamaan Kela-välitykseen autoilijoita, jotka täyttävät Kelan asettamat vaatimukset.

Kelan sairausvakuutuksesta korvattavat matkat ja palvelut
PALVELUNKUVAUS Kanta-Häme

Lomakkeen kautta tulleet ilmoittautumiset käsitellään aina 2 viikon välein.

  • Täytä lomakkeessa kaikki kohdat huolellisesti. Pystyt ilmoittamaan maksimissaan 10 autoa ja 10 kuljettajaa kerrallaan.
  • Kuljettajatiedot pitää täyttää myös autoilijasta, jos autoilija ajaa itse.
  • Kun olet täyttänyt kaikki kohdat, paina LÄHETÄ-painiketta. Saat sen jälkeen näkyviin yhteenvedon vastauksista. Saat yhteenvetosivun lähetettyä sähköpostiisi painamalla KIRJEKUORI-kuvaketta.

 

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sopimusasiakirjat palautusohjeineen sähköpostitse.


Kelan liikenteenharjoittajille pakollinen koulutus

 

Kela-välitykseen liittynyt liikenteenharjoittajan ja hänen kuljettajansa on saatava riittävä koulutuksen sekä ohjauksen toiminnasta ja suorakorvausmenettelystä.

Taksi Helsingin järjestämä koulutus tapahtuu toistaiseksi verkkokoulutuksena. Koulutus sisältää Kelan palvelukuvauksen mukaisesti osiot asiakasturvallisuudesta, asiakkaiden kohtaamisesta, avustamisesta, saattamisesta ja kommunikoinnista. Lisäksi siinä käydään läpi eri taksamittarien käyttöohjeet Kela-matkojen osalta sekä menopaluumatkojen toimintatavat.

Huomioithan, että koulutus on pakollinen ja on tarkoitettu vain sopimuksen allekirjoittaneille liikenteenharjoittajille. Mikäli et käy koulutusta, et voi aloittaa liikennöintiä.

Taksi Helsinki toimittaa tunnukset verkkokoulutusympäristöön sen jälkeen, kun autoilija on toimittanut meille asianmukaiset sopimusasiakirjat.

Call Now Button