Taksinkuljettajan ammattiin

Taksinkuljettajille on paljon töitä

 

Taksi Helsinki kyyditsee vuosittain yli 8 miljoonaa asiakasta koko pääkaupunkiseudun alueella. Taksinkuljettajille on  tarjolla runsaasti töitä vuoden jokaisena päivänä. Työ voi olla päätoimista tai osa-aikaista. Työskentelyn määrä ja työajat ovat yleensä joustavasti sovittavissa. Ahkeralle, motivoituneelle ja aidon palveluasenteen omaavalle kuljettajalle on töitä jatkuvasti tarjolla.
 

Taksinkuljettajan työ on toimimista asiakkaiden kanssa

 

Taksinkuljettajan työhön kuuluu oleellisena osana auto ja sen kuljettaminen. Tämän teknisen osan työstä useimmat oppivat nopeasti. Työn pääasiallinen sisältö asiakkaiden palvelemista. Työ on antoisaa ja hyvin vaihtelevaa, kahta samanlaista työvuoroa ja asiakaskohtaamista ei ole. Taksinkuljettajan työ on myös vapaata ja itsenäistä, vaikkakin vastuullista. Asiakkaiden on pystyttävä luottamaan kuljettajan ammattitaitoon.
 

Taksinkuljettajan ominaisuudet ratkaisevat

 

  • Positiivinen palveluasenne ja taito kohdella asiakkaita heitä arvostaen auttavat merkittävästi taksinkuljettajan tehtävässä.
  • Paineensietokykyä työssä koetellaan usein ja monella tavalla. Rauhallisuus ja kärsivällisyys auttavat menestymään ammatissa.
  • Kuljettajalta vaaditaan myös kykyä keskittyä useisiin asioihin samanaikaisesti ja itsenäistä kykyä ratkaista työssä eteen tulevat erilaiset asiakas- ja liikennetilanteet.

 

 

Call Now Button