Taksinkuljettajan ammattiin

Taksinkuljettajille on paljon töitä

 

Taksi Helsinki kyyditsee vuosittain yli 8 miljoonaa asiakasta koko pääkaupunkiseudun alueella. Taksi Helsingin välityksessä olevilla kuljetusyrittäjillä on jatkuvasti tarjolla töitä ahkerille, motivoituneille ja aidon palveluasenteen omaaville kuljettajille. Taksinkuljettajille on tarjolla runsaasti töitä vuoden jokaisena päivänä. Työ voi olla päätoimista tai osa-aikaista. Työskentelyn määrä ja työajat ovat yleensä joustavasti sovittavissa.

 

Taksi Helsingin kuljettajakoulutus

 

Tarjoamme sinulle sujuvan ja mielenkiintoisen koulutuksen sekä ketterän verkko-oppimisympäristön, jolla oppiminen sujuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää >


Taksinkuljettajan ominaisuudet ratkaisevat

 

Positiivinen palveluasenne ja taito kohdella asiakkaita heitä arvostaen auttavat merkittävästi taksinkuljettajan tehtävässä.

Paineensietokykyä työssä koetellaan usein ja monella tavalla. Rauhallisuus ja kärsivällisyys auttavat menestymään ammatissa.

Kuljettajalta vaaditaan myös kykyä keskittyä useisiin asioihin samanaikaisesti ja itsenäistä kykyä ratkaista työssä eteen tulevat erilaiset asiakas- ja liikennetilanteet. Lisäksi kuljettajalta edellytetään kykyä palvella suomen kielellä.

Taksinkuljettajan työ on toimimista asiakkaiden kanssa

 

Taksinkuljettajan työhön kuuluu oleellisena osana auto ja sen kuljettaminen. Tämän teknisen osan työstä useimmat oppivat nopeasti. Työn pääasiallinen sisältö asiakkaiden palvelemista. Työ on antoisaa ja hyvin vaihtelevaa, kahta samanlaista työvuoroa ja asiakaskohtaamista ei ole. Taksinkuljettajan työ on myös vapaata ja itsenäistä, vaikkakin vastuullista. Asiakkaiden on pystyttävä luottamaan kuljettajan ammattitaitoon.

Call Now Button