Tilaa taksi

0100 0700

Puhelun hinta 2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm (jonotus pvm/mpm)

Mikä on nouto-osoite?

Pyydämme huomioimaan, että mitä tarkemmin nouto-osoite kerrotaan, sitä nopeammin ja varmemmin asiakas saa taksin. Ilmoita aina, missä kaupungissa osoite sijaitsee. Esimerkiksi Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla on samannimisiä osoitteita. Näin vältytään sekaannuksilta. Anna myös kaikki muut tarvittavat osoitteeseen liittyvät lisätiedot.

Erityistoiveita?

Erityistoiveista tulisi mainita heti puhelun alussa. Näitä toiveita voivat olla muun muassa tilataksin tarve, pelkkä tavarakuljetuksen tarve, lemmikkieläin mukana, taksikyyti ulottuu tavanomaista pidemmälle jne. Kun toive on mainittu, ohjataan asiakkaan tilaus vain sellaiseen taksiin, jolla on mahdollisuus kyseisiä ajoja suorittaa.

 


Taksin ennakkotilaus

Aikaista aamulähtöä tai muuta tietyn ajan menoa varten suosittelemme taksin tilaamista ennakkoon.

Taksin ennakkotilauksen puhelinnumero on 0100 0600. Tilaus tulee tehdä viimeistään puoli tuntia ennen lähtöaikaa.

Ennakkotilauksesta veloitetaan 6,90 euron suuruinen ennakkotilauslisämaksu.

Lue lisää >

 

Tilausnumero

Asiakas saa tilauksen yhteydessä 1-3 numeroisen tilausnumeron. Se kannattaa pitää mielessä tai kirjoittaa ylös. Näin varmistetaan se, että oikea asiakas ja tilauksen vastaanottanut taksi kohtaavat.

Tilauksen yhteydessä annettu tilausnumero ei ole taksin järjestys- tai rekisterinumero, eikä se vielä takaa auton saapumista. Tilausnumerolla tilaus on välitetty jakoon automaattiseen välitysjärjestelmään, jossa tilausta tarjotaan ensimmäiselle mahdolliselle vapaalle taksille.

Jos taksia ei tilauksesta huolimatta kuulu

Normaaliolosuhteissa taksi saapuu paikalle muutaman minuutin kuluessa. Jos taksi ei ole saapunut paikalle kohtuullisen ajan kuluessa, syitä voi olla monia: sääolosuhteet, liikenneruuhkat ja ravintoloiden sulkemisajankohdat viivästyttävät tilauksen etenemistä tai tilatun taksin on saattanut myös vahingossa ottaa toinen tilaaja samasta nouto-osoitteesta.

Mikäli taksi ei ole saapunut paikalle viimeistään 10 minuutissa tai ennakkoon tilattu taksi ei ole paikalla sovittuna noutoaikana, asiakkaan tulee ottaa välittömästi yhteyttä taksikeskukseen.

Palvelukeskuksen vastuu tilauksesta

Palvelukeskuksen vastuulla on tilauksen välittäminen autoille. Tilauksen hyväksynyt autoilija puolestaan vastaa tilauksen mukaisesta palvelusta taksikyydin tilaajalle.

Call Now Button