Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Tilaa taksi

Tilaa taksi helposti ja nopeasti

  • numerosta 0100 0700 (2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm)
  • Taksi Helsinki -sovelluksella
  • tekstiviestitilauksella.

Jos taksin tilaus ei ole mahdollista, voit aina ottaa taksin myös lähimmältä taksitolpalta tai myös lennosta. Taksi Helsingin taksin tunnistat autossa sekä taksikuvussa olevista Taksi Helsinki -teippauksista.

Valikoimassamme on tavallisia sedan-mallisia takseja, farmarimallisia takseja, tila-autoja sekä invatakseja. Taksi Helsinki kuljettaa myös lemmikkieläimiä (muistathan mainita asiasta jo tilatessa) sekä paketteja.

Sedan- ja farmarimallisiin takseihin mahtuu kuljettajan lisäksi maksimissaan 4 matkustajaa. Tilatakseihin mahtuu puolestaan maksimissaan 8 matkustajaa.

Palvelut-sivustolta löydät lisätietoa arkeasi helpottavista taksipalveluista.