Helsingin satamien taksiliikenne

Taksi Helsinki on turvallinen ja luotettava osa onnistunutta merimatkaasi!

Voit tilata taksin satamaan menoa varten suoratilauksena tai ennakkona. Varaathan taksimatkaa varten riittävästi aikaa, jotta varmasti ehdit laivaan.

Suoratilaukset numerosta 0100 0700. Taksi tulee muutaman minuutin kuluttua tilaamisesta.

Ennakkotilaukset numerosta 0100 0700. Taksi tulee noutamaan sovittuna ajankohtana. Ennakkotilaukset tulisi tehdä viimeistään puoli tuntia ennen haluttua noutoaikaa. Kun ennakkotilaat taksin, vältät stressin ja voit keskittyä rauhassa matkan alkamiseen.
 
Puheluhinnat: 2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm. Jonotus maksaa paikallisverkkomaksun tai matkapuhelinmaksun.

Suora- ja ennakkotilauksen voit tehdä vaivattomasti myös Taksi Helsinki -sovelluksen kautta. Lisää päämääräosoitteeksi satama, minne olet matkalla, niin sovellus näyttää sinulle matkan aika- ja hinta-arvion.

 

 

Länsisatama

 
Länsisatamassa on kaksi terminaalia, Länsiterminaali 1 ja Länsiterminaali 2.  Molempien terminaalien edessä on taksiasema, josta laivasta saapuva asiakas voi valita paluumatkalleen taksin.

Länsiterminaali 2:n edestä lähimpänä terminaalia löytyy taksiasema, jossa on vain Taksi Helsingin sekä Helsingin Sataman taksipartnerisopimuksen tehneitä takseja. Näissä takseissa asiakas voi luottaa turvalliseen ja luotettavaan palvelutasoon sekä selkeään hinnoitteluun. Taksi Helsingin taksit tunnistaa auton kyljessä sekä taksikuvussa olevista Taksi Helsinki -teippauksista. Asiakas saa valita taksijonosta haluamansa taksin.

Lisäksi hieman kauempana Länsiterminaali T2:sta löytyy taksiasema, josta löytyy muiden yhtiöiden taksit.

Länsiterminaali T2:n taksiasemat (kuva)

Länsiterminaali 1:sestä liikennöivät St Peter Line/Moby SPL:n laiva Pietariin ja Tallink Siljan MS Europa Tallinnaan. Länsiterminaali 2:sestä lähtevät Eckerö Linen ja Tallink Siljan alukset Tallinnaan.

Katajanokan terminaali

 
Terminaalin edessä lähimpänä terminaalirakennusta löytyy taksiasema, jossa on vain Taksi Helsingin sekä Helsingin Sataman taksipartnerisopimuksen tehneitä takseja. Näissä takseissa asiakas voi luottaa turvalliseen ja luotettavaan palvelutasoon sekä selkeään hinnoitteluun. Taksi Helsingin taksit tunnistaa auton kyljessä sekä taksikuvussa olevista Taksi Helsinki -teippauksista. Asiakas saa valita taksijonosta haluamansa taksin.

Lisäksi hieman kauempana terminaalista on taksiasema, josta löytyy muiden yhtiöiden taksit.

Katajanokan terminaalin taksiasemat (kuva)

Katajanokan terminaalista kulkee laivaliikenne Tukholmaan ja Tallinnaan Viking Linen laivoilla.


Olympiaterminaali

 
Terminaalin edessä on taksiasema, jonka taksijonosta asiakas voi tarvittaessa valita itselleen mieluisan taksin.

Olympiaterminaalista kulkee laivaliikenne Tukholmaan päivittäin Tallink Siljalla.

Hansaterminaali, Vuosaari

 
Hansaterminaalissa ei ole erillistä taksiasemaa, vaan asiakas voi tilata taksin joko puhelimitse tai Taksi Helsinki -sovelluksella. Terminaalin osoite on Provianttikatu 5/Vuosaaren satama.

Hansaterminaalista kulkee laivaliikenne Saksan Travemündeen Finnlinesin aluksilla.

 

Call Now Button