Lasten turvaistuin -tilaukset

Turvaistuimellisen taksin tilauksia otetaan vastaan  suoratilauksena sekä ennakkotilauksena.

Parhaiten kyydin turvaistuimellisen taksin löytymisen voimme taata, mikäli tilaus on tehty ennakkoon, koska käytännössä turvaistuimellisen taksin ennakkotilaus etenee siten, että taksinkuljettaja käy hakemassa sopivan istuimen/kaukalon esimerkiksi kotoaan tai tallistaan ja hoitaa sovitun kyydin.

 

(2,76 €/puh. + 0,35 €/min, jonotus on maksuton)

Ennakkotilauksen voi tehdä aikaisintaan kaksi viikkoa ja viimeistään puoli tuntia ennen haluttua noutoaikaa. Tilausta tehtäessä palvelukeskuksessa asiakaspalvelija tarvitsee tiedot lapsen iästä ja painosta sekä siitä, tarvitaanko kyytiä varten kaukalo vai tavallinen turvaistuin. Ennakkotilauksen lisämaksu on 6,90 euroa normaalitaksan päälle. Itse turvaistuimesta tai sen hausta ei erillistä maksua oteta.

Vaikka tieliikennelain mukaan alle 3-vuotiailla lapsilla on käytettävä turvaistuimia autossa matkustettaessa, taksissa lasta saa kuljettaa turvavyötä käyttäen muulla kuin etuistuimella.

Taksit ottavat kyytiin myös asiakkaiden omia turvaistuimia. Mikäli oma istuin otetaan mukaan, on siitä hyvä mainita jo tilausta tehdessä.

 

Call Now Button