Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Lähikauppapalvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Ohjeet Soiten internet-tilaukseen

Tunnistautuminen

Aloita tunnistautuminen syöttämällä puhelinnumerosi. Paina ”Jatka vahvistukseen”-painiketta. Saat puhelimeesi vahvistuskoodin tekstiviestinä. Syötä nelinumeroinen koodi ja paina ”Vahvista puhelinnumeroni”-painiketta.

Kirjautuminen

Mikäli olet kirjautunut ulos, voit tunnistautua uudelleen puhelinnumeron ja siihen lähetettävän tekstiviestikoodin avulla. Syötä siis puhelinnumerosi ja saat antamaasi numeroon uuden rekisteröintikoodin. Syötä koodi sille varattuun paikkaan ja pääset kirjautumaan uudelleen sisään.

Asiakkaan tiedot

Asiakkaan tiedot löydät klikkaamalla ”Omat tiedot”-painiketta sivun oikeasta ylälaidasta. Kaikki asiakkaan tiedot, sekä siellä näkyvät matkaoikeudet ovat sosiaali- ja terveyshuollon kirjaamia.

Virheellisten tietojen korjaaminen

Mikäli asiakastiedoissasi on virheitä tai haluat korjata niitä, olethan yhteydessä suoraan kuljetuspalvelun myöntäneeseen työntekijään tai toimipisteeseen.

Soiten kuljetuspalveluiden puhelinpalvelussa voidaan korjata asiakkaan puhelinnumero, mutta ei muita asiakastietoja, eikä siellä voida myöntää matkaoikeuksia. Jos puhelinnumerosi on muuttunut, voit korjata sen alueesi sosiaali- ja terveyshuollon henkilöstön kautta tai soittamalla numeroon 029 3710 000.

Virheelliset matkatiedot

Mikäli tiedoissasi olevissa matkoissa on virheitä tai puutteita, olethan yhteydessä suoraan kuljetuspalvelun myöntäneeseen työntekijään tai toimipisteeseen. Matkoja voi myöntää ja korjata ainoastaan alueesi sosiaali- ja terveydenhuoltohenkilöstö. Taksi Helsinki ei pysty muuttamaan tai myöntämään sinulle matkoja.

Internet-tilauslomakkeella tilaaminen

Aloita tilaaminen painamalla ”Tilaa kyyti”-painiketta.

Syötä lähtöosoite, määränpääosoite, lähtöpäivämäärä sekä arvioitu kellonaika. Valitse myös käytettävä matkaoikeus.

Ilmoita tilauksen lisätietoihin mahdollinen saattaja sekä muiden matkustajien lukumäärä.

Valitse ”Ajoneuvotyyppi”-kohdasta esteetön ajoneuvo tai henkilöauto. Kohdasta ”Lisätarpeet” voit ilmoittaa mahdollisesta porrasvedosta sekä opaskoirasta. Voit myös tarvittaessa lisätä viestin kuljettajalle.

Lopuksi paina ”Vahvista tilaus”-painiketta.

Omat tilaukset

Omat tilauksesi löydät klikkaamalla ”Tilauksesi”- painiketta etusivulta. Sivulle on listattu ennakkotilaukset sekä kaikki päättyneet tilaukset.


Ongelmat lomakkeen kanssa

Internet-tilauslomakkeen ongelmiin saat apua