Tilaa Taksi 0100 0700
logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Kela-taksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Lähikauppapalvelut Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Soite

Kuljetus-palvelut

  • Työssäkäyminen ja opiskelu
  • Asiointi
  • Virkistys

tai soita numeroon

029 3710 000

(Puhelun hinta 0,084 €/min, sis.alv 24 %)

Sosiaali- ja vammaispalvelulain mukaisia kuljetuspalveluja tuottavan Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten Matkapalvelukeskuksen palveluntuottajana toimii Taksi Helsinki Oy.

Välitettäviä kuljetuksia ovat muun muassa ikääntyneiden ja vammaisten ​asiointi- ja virkistysmatkat, säännölliset kuljetukset Soiten palveluihin, kuten päivätoimintaan, ja kiireettömät asiakaskuljetukset terveydenhuollon yksiköiden välillä.

Tilauspalvelut ovat käytö​ssä ympäri vuorokauden.

  • Puhelintilaukset ja asiakaspalvelu 029 3710 000

Puhelun hinta 0,084 €/min (sis.alv 24 %).

  • Tekstiviestitilaukset 045 7820 1000

Tilaamisesta ei periä erillistä maksua. Soittaminen ja ​tekstiviesti maksaa normaalin operaattorisi mukaisen paikallis- tai matkapuhelinmaksun.​


Voit antaa meille palautetta tai kehittämisehdotuksia Matkapalvelukeskuksen tilauksen tai matkan onnistumisesta.


Henkilötietojen muutokset

Jokaiselle asiakkaalle on tehty hänen kuljetuspalvelutarpeisiinsa ja viranhaltijapäätökseen perustuva asiakasprofiili matkapalvelukeskuksen käyttämään asiakastietojärjestelmään. Asiakasprofiili on perustana kuljetusten järjestämisessä. Näin ollen on tärkeää, että asiakasprofiilitietosi ovat ajan tasalla.

Asiakas voi tarkistaa omat tietonsa ja matkaoikeuksien määrät joko Sote Taksi -sovelluksesta tai Internet-lomakkeelta. Järjestelmiin pääsee kirjautumaan omalla puhelinnumerolla.

Mikäli tiedoissasi on tapahtunut muutoksia, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä siihen Soiten yksikköön, joka on myöntänyt kuljetuspalvelun sinulle.

Lisätietoa kuljetuspalvelusta Soiten verkkosivuilta

Sivulta löytyy mm. sosiaali- ja vammaispalvelulain mukaisen kuljetuspalvelun soveltamisohjeet sekä internet-lomakkeella tehtävien kuljetustilausten tilausohjeet.


Tekstiviestitilaus

Tekstiviestitilaukset tehdään numerosta 045 7820 1000.

Tekstiviestitilaukset vahvistetaan tekstiviestitse, kun auto on kuitannut tilauksen.


Sote Taksi -sovellus

Soiten vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain kuljetuspalveluiden piiriin kuuluva asiakas, jolla on oikeus käyttää taksipalveluita, voi Sote Taksi -sovelluksen avulla tilata kyydit itse helposti ja nopeasti.

Kirjautumalla sisään Sote Taksi -sovellukseen näet sinulle myönnetyt matkat ja voit tehdä niiden mukaisia tilauksia.

Lataa Sote Taksi -sovellus sovelluskaupastasi ja tilaa sote-kuljetukset helposti!

Lisäohjeet Sote Taksi -sovellukseen


Internet-tilaus

Internet-tilauslomakkeella voi tilata kuljetuspalveluhakemuksen perusteella myönnettyjä taksimatkoja Soiten alueella. Internet-tilaus vaatii aina asiakkaan rekisteröitymisen. Tilaaminen on maksutonta.

Lisäohjeet internet-tilaukseen


Asiakaspalaute

Kuljetuspalveluiden toimivuutta ja laatua seurataan mm. asiakaspalautteiden perusteella. Voit jättää asiakaspalautetta klikkaamalla alla olevaa linkkiä, tai vaihtoehtoisesti puhelimitse asiakasneuvontanumeroon.


Soiten Matkapalvelukeskus

Vammaispalveluiden asiakasneuvonta
puh. 040 804 2122 ma-pe klo 9-12.

Ikäihmisten asiakasneuvonta klo 8-15.30

Kokkola:
puh. 050 345 2334
puh. 040 806 5150

Kruunupyy:
puh. 040 489 2303

Lestijokilaakso:
puh. 040 804 2420
puh. 040 804 2151

Perhonjokilaakso:
puh. 040 804 5420

Soite-palaute

Maximum size: 7MB.
Allowed file types: .jpg, .jpeg, .png, .gif, .pdf, .txt, .csv, .xls, .xlsx, .doc, .docx.

Kerro kyydin tiedot (tilausnumero, nouto-osoite tai auton nro)
Berätta om resans uppgifter (beställningsnummer, upphämtningsadress eller bilens nummer)