logo
Tilaa taksi Taksinumerot Taksihinnat Taksin ennakkotilaus Taksi tekstiviestillä Tilataksi Invataksi Sote-taksi Lentokenttätaksi Taksiasemat Kela-taksi Kela-taksi Uusimaa Kela-taksi Kanta-Häme Kela-taksi Varsinais-Suomi Kela-taksi Pirkanmaa Kela-taksi Satakunta Kela-taksi Keski-Suomi Kela-taksi Pohjois-Savo Kela-taksi Lappi Kela-taksi terveydenhuolto Kela-autot Tietosuoja – Kelan korvaamat taksikuljetukset Taksi Helsinki -sovellus Palvelut Edustustaksi Ekotaksi Premium-taksipalvelu Kanta-asiakasohjelma Seniorit Taksi Helsinki Sightseeing Lasten turvaistuin Yrityksille Internet booker Taksi Helsinki -maksukortti Taxi Butler Tilapäiset taksiasemat Yrityslaskutusasiakkuus Pakettikuljetus Yritysreferenssit Taksi Helsinki Oy Asiakaspalaute Yritysesittely Yhteystiedot Avoimet työpaikat Osakkeenomistajat Taksitarkastaja Taksinkuljettajan koulutus Ajankohtaista Medialle Autoilija- ja kuljettajapalvelut Tietosuojaselosteet
fi Svenska English
Suomi Svenska English

Soite

Kuljetus-palvelut

  • Työssäkäyminen ja opiskelu
  • Asiointi
  • Virkistys

tai soita numeroon

06 557 0060

(paikallis- tai matkapuhelinmaksu)

Sosiaali- ja vammaispalvelulain mukaisia kuljetuspalveluja tuottavan Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten Matkapalvelukeskuksen palveluntuottajana toimii Taksi Helsinki Oy.

Välitettäviä kuljetuksia ovat muun muassa ikääntyneiden ja vammaisten ​asiointi- ja virkistysmatkat, säännölliset kuljetukset Soiten palveluihin, kuten päivätoimintaan, ja kiireettömät asiakaskuljetukset terveydenhuollon yksiköiden välillä.

Tilauspalvelut ovat käytö​ssä ympäri vuorokauden.

  • Puhelintilaukset ja asiakaspalvelu 06 557 0060

(paikallis- tai matkapuhelinmaksu)

  • Tekstiviestitilaukset 045 7396 0337

Tilaamisesta ei periä erillistä maksua. Soittaminen ja jonottamien sekä ​tekstiviesti maksaa normaalin operaattorisi mukaisen paikallis- tai matkapuhelinmaksun.


Voit antaa meille palautetta tai kehittämisehdotuksia Matkapalvelukeskuksen tilauksen tai matkan onnistumisesta.


Henkilötietojen muutokset

Jokaiselle asiakkaalle on tehty hänen kuljetuspalvelutarpeisiinsa ja viranhaltijapäätökseen perustuva asiakasprofiili matkapalvelukeskuksen käyttämään asiakastietojärjestelmään. Asiakasprofiili on perustana kuljetusten järjestämisessä. Näin ollen on tärkeää, että asiakasprofiilitietosi ovat ajan tasalla.

Asiakas voi tarkistaa omat tietonsa ja matkaoikeuksien määrät joko Sote kyyti -sovelluksesta tai Internet-lomakkeelta. Järjestelmiin pääsee kirjautumaan omalla puhelinnumerolla.

Mikäli tiedoissasi on tapahtunut muutoksia, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä siihen Soiten yksikköön, joka on myöntänyt kuljetuspalvelun sinulle.

Lisätietoa kuljetuspalvelusta Soiten verkkosivuilta

Sivulta löytyy mm. sosiaali- ja vammaispalvelulain mukaisen kuljetuspalvelun soveltamisohjeet sekä internet-lomakkeella tehtävien kuljetustilausten tilausohjeet.


Tekstiviestitilaus

Tekstiviestitilaukset tehdään numerosta 045 7396 0337

Tekstiviestitilaukset vahvistetaan tekstiviestitse, kun auto on kuitannut tilauksen.


Sote kyyti -sovellus

Soiten vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain kuljetuspalveluiden piiriin kuuluva asiakas, jolla on oikeus käyttää taksipalveluita, voi Sote kyyti -sovelluksen avulla tilata kyydit itse helposti ja nopeasti.

Kirjautumalla sisään Sote kyyti -sovellukseen näet sinulle myönnetyt matkat ja voit tehdä niiden mukaisia tilauksia.

Lataa Sote kyyti -sovellus sovelluskaupastasi ja tilaa sote-kuljetukset helposti!


Internet-tilaus

Internet-tilauslomakkeella voi tilata kuljetuspalveluhakemuksen perusteella myönnettyjä taksimatkoja Soiten alueella. Internet-tilaus vaatii aina asiakkaan rekisteröitymisen. Tilaaminen on maksutonta.


Asiakaspalaute

Kuljetuspalveluiden toimivuutta ja laatua seurataan mm. asiakaspalautteiden perusteella. Voit jättää asiakaspalautetta klikkaamalla alla olevaa linkkiä, tai vaihtoehtoisesti puhelimitse asiakasneuvontanumeroon.


Soiten Matkapalvelukeskus

Vammaispalveluiden asiakasneuvonta
puh. 040 804 2122 ma-pe klo 9-12.

Ikäihmisten asiakasneuvonta klo 8-15.30

Kokkola:
puh. 050 345 2334
puh. 040 806 5150

Lestijokilaakso:
puh. 040 804 2420
puh. 040 804 2151

Perhonjokilaakso:
puh. 040 804 5420

Soite-palaute

Maximum size: 7MB.
Allowed file types: .jpg, .jpeg, .png, .gif, .pdf, .txt, .csv, .xls, .xlsx, .doc, .docx.

Kerro kyydin tiedot (tilausnumero, nouto-osoite tai auton nro)
Berätta om resans uppgifter (beställningsnummer, upphämtningsadress eller bilens nummer)