Sote-taksi

Soite

Sosiaali- ja vammaispalvelulain mukaisia kuljetuspalveluja tuottavan Matkapalvelukeskuksen palveluntuottaja vaihtuu 1.12.2020 alkaen Taksi Helsinki Oy:ksi. Välitettäviä kuljetuksia ovat muun muassa ikääntyneiden ja vammaisten ​asiointi- ja virkistysmatkat, säännölliset kuljetukset Soiten palveluihin, kuten päivätoimintaan, ja kiireettömät asiakaskuljetukset terveydenhuollon yksiköiden välillä.

Tilausnumerot ja -sovellus ovat käytö​ssä ympäri vuorokauden:

  • Puhelintilaukset ja asiakaspalvelu 029 3710 000
    Puhelun hinta 0,084 €/min (sis.alv 24 %).
  • Tekstiviestitilaukset 045 7820 1000
  • Sote Taksi -sovellus

Lue lisää >

Eksote

Eksoten sosiaali- ja vammaispalvelulain (SHL/VPL) mukaisten kuljetusten välityspalvelutuottaja on Taksi Helsinki Oy. Välitettäviä kuljetuksia ovat muun muassa ikääntyneiden ja vammaisten ​asiointi- ja virkistysmatkat, säännölliset kuljetukset Eksoten palveluihin, kuten päivätoimintaan, ja kiireettömät asiakaskuljetukset terveydenhuollon yksiköiden välillä.

Tilausnumerot ja -sovellus ovat käytö​ssä ympäri vuorokauden:

  • Puhelintilaukset ja asiakaspalvelu 0300 472 405
  • Tekstiviestitilaukset 040 757 8800
  • Sote Taksi -sovellus

 

Lue lisää >

 


Sote Taksi-sovellus

Sote Taksi -sovellus on helppo, nopea ja luotettava tapa tilata vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuspalvelut.

Eksoten tai Soiten vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain kuljetuspalveluiden piiriin kuuluva asiakas, jolla on oikeus käyttää taksipalveluita, voi Sote Taksi -sovelluksen avulla tilata kyydit itse helposti ja nopeasti.

Lataa Sote Taksi -sovellus sovelluskaupastasi ja tilaa sote-kuljetukset helposti!

Lue lisää >

 

Call Now Button