Sote Taksi-sovellus

Sote Taksi -sovellus

Sote Taksi -sovellus on helppo, nopea ja luotettava tapa tilata vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuspalvelut.

Eksoten ja Soiten vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain kuljetuspalveluiden piiriin kuuluva asiakas, jolla on oikeus käyttää taksipalveluita, voi Sote Taksi -sovelluksen avulla tilata kyydit itse helposti ja nopeasti.

Kirjautumalla sisään Sote Taksi -sovellukseen näet sinulle myönnetyt matkat ja voit tehdä niiden mukaisia tilauksia.

Lataa Sote Taksi -sovellus sovelluskaupastasi ja tilaa sote-kuljetukset helposti!

 

Lataa ilmaiseksi sovelluskaupastasi


Rekisteröityminen  Sote Taksi -sovellukseen

Kun olet ladannut Sote Taksi -sovelluksen, rekisteröidy.

Täytä kaikki vaadittavat yhteystiedot. Saat antamaasi puhelinnumeroon tekstiviestin, missä on rekisteröintikoodi. Syötä koodi sille varattuun kohtaan.

Asiakkuutesi tunnistetaan puhelinnumeron avulla, joten sinun tulee antaa sovellukseen sama numero, mikä on kirjattu sosiaalihuoltoon kuljetuspalveluhakemuksen yhteydessä.

Kirjautuminen Sote Taksi -sovellukseen

Mikäli olet kirjautunut ulos sovelluksesta, voit tunnistautua uudelleen puhelinnumeron ja siihen lähetettävän tekstiviestikoodin avulla. Syötä siis kaikki vaaditut tiedot ja saat antamaasi puhelinnumeroon uuden rekisteröintikoodin. Syötä koodi sille varattuun paikkaan ja pääset kirjautumaan uudelleen sisään.

Tilaaminen Sote Taksi -sovelluksella

Kun olet ladannut Sote Taksi -sovelluksen puhelimeesi, sinun täytyy vain rekisteröityä, minkä jälkeen voit tilata taksin sovelluksen kautta. Voit tehdä sovelluksella joko

  • pikatilauksen tai
  • ennakkotilauksen

sinulle myönnettyjen matkaoikeuksien mukaisesti.

Sovelluksella ei voi tilata

  • autoa, jossa on mukana pyörätuoli
  • autoa, jossa on paarit
  • tilataksia
  • vakiotaksia.

Sovellus paikantaa sinut automaattisesti, mutta voit aina tarkentaa sijaintiasi kartalta tai kirjoittaa itse osoitteesi. Taksin vastaanotettua tilauksesi näet sovelluksesta saapuvan taksin kupunumeron, auton merkin ja arvion saapumisajasta.

Tilaaminen Sote Taksi -sovelluksella on ilmaista.

Call Now Button