Taksi Helsinki Design Shopping -kierros

Arvioitu kesto: 2,5 -3,5 tuntia riippuen onko lähtö keskustasta vai lentoasemalta

Hinta (1-4 henkilölle)

  • 150 € Helsingin keskustasta, hotellit ja satama (2,5 tuntia)
  • 200 € lentoasemalta ja lentoaseman lähistön hotelleilta (3,5 tuntia)

Mikäli asiakas haluaa viipyä kierroksella kauemmin kuin normaalin kiertoajelun kesto on, veloittaa kuljettaja ylimenevästä ajasta 30 € per alkava 30 min. Ylimenevä aika on siis asiakkaan toivoma ja kuljettaja sopii siitä aina erikseen asiakkaan kanssa.

Mitä pitää sisällään? Nouto keskustasta tai lentoasemalta, alla olevat kohteet sekä vienti takaisin nouto-osoitteeseen.

Milloin? Milloin vain asiakas haluaa. Pyydämme varmistamaan liikkeiden aukioloajat. Esimerkiksi sunnuntaisin osa liikkeistä on suljettu.

Reitti:

1.    Helsinki Design District www.designdistricht.fi

Helsinki Design District on melko suuri alue Helsingissä, joka koostuu useista design-kaupoista, ravintoloista ja studioista. Taksi Helsinki on valinnut alueesta sinulle Fredrikinkadun, jollaa sijaitsee monipuolisesti erilaisia liikkeitä.

Suosittelemme seuraavia:

  • Papershop. Laadukkaisiin papertuotteisiin erikoistunut liike. Fredrikinkatu 18
  • Nahkakauppa. Nahkaliike, josta löydät laadukkaita turkistuotteita ja porontaljoja. Fredrikinkatu 20
  • Second-hand kirjakaupat. Muutamia antiikkikirjakauppoja, joista löytää esimerkiksi Suomen taiteesta ja historiasta kertovia kirjoja. Fredrikinkatu 35
  • Jukka Rintala Shop. Jukka Rintala on yksi Suomen kuuluisimmista muotisuunnittelijoista, joka on tunnettu erityisesti upeista iltapuvuistaan. Fredrikinkatu 26

Arvioitu aika kohteissa 30 minuuttia.

2.    Marimekko Outlet, Herttoniemi. www.marimekko.com

Marimekko on yksi kuuluisimmista suomalaisista design brändeistä ja on tunnettu erityisesti printtikankaistaan sekä väreistään. Taksi Helsinki vie sinut Marimekon tehtaalle ja outlet-myymälään Herttoniemeen. Myymälästä sinulla on mahdollista ostaa Marimekon tuotteita edullisesti.

Arvioitu aika kohteessa 30 minuuttia.

3.    Iittala & Arabia Muotoilukeskus, Arabia. www.designcentrehelsinki.com

Kaksi Suomen designkulttuurin tunnetuinta design- ja lifestyle-brändiä. Muotoilukeskuksen myymälä tarjoaa ennennäkemättömän ostoskokemuksen mittavalla tuotevalikoimallaan, joka pitää sisällään rakastettuja kodin kattamisen ja sisustamisen tuotteita niin Arabialta, Iittalalta kuin Fiskarsiltakin.

Lisäksi 9. kerroksessa myös Designmuseo Arabia, jossa voit tutustua Iittalan ja Arabian historiaan, sekä Design Lab Galleriaan, jossa on erilaisia  tapahtumia, luentoja, työpajoja ja näyttelyitä. (Lab ja Designmuseo Arabia kiinni maanantaisin).

Arvioitu aika kohteissa 30 minuuttia.

 

Call Now Button