Yrityksille

 

0100 0700

Palvelemme koko pääkaupunkiseudulla - Helsinki, Espoo, Vantaa sekä Kauniainen

 

Internet Booker

 

Automaattinen nettiselaimen kautta tapahtuva tilauspalvelu, Internet Booker, on tarkoitettu yritys- ja yhteisöasiakkaillemme.
Järjestelmän kautta voitte tilata asiakkaillenne reaaliaikaisena taksin, joka on paras ja sopivin (henkilö-, farmari-, tila-auton tai premium-kyydin) tai tehdä ennakkotilauksen tietylle ajankohdalle. Lisäksi palvelussa on kiinteähintaisen kuljetuksen mahdollisuus.

Lue lisää >

Taxi Butler

 

Taksi Helsingin Taxi Butler on yrityksille suunnattu uusi automaattinen taksintilauslaite, joka helpottaa ja nopeuttaa taksin tilaamista.

Lue lisää >


Taksi Helsinki -maksukortti

 

Taksi Helsinki -kortti on tarkoitettu ainoastaan yrityksille ja yhteisöille. Kortit ovat magneettiraitaisia maksukortteja, joilla voidaan maksaa vain taksilla ajettuja matkoja.
Taksi Helsinki-korttia on saatavana jatkuvakäyttöisenä maksukorttina, joka on tarkoitettu säännöllisille käyttäjille, sekä kertakäyttökorttina, joka on tarkoitettu satunnaisille käyttäjille (esimerkiksi yhtiön vieraille tai erityisiin tilaisuuksiin).


Lue lisää >

 

 

Yrityslaskutusasiakkuus

 

Tarvitsetko edustuskelpoista kuljetuspalvelua?
Yrityksille tarjoamme mahdollisuuden taksimatkojen laskutukseen. Voitte tilata taksikyydin henkilökunnallenne, asiakkaillenne tai yhteistyökumppaneillenne, ja maksu näistä ajettujen kyytien kustannuksista laskutetaan kootusti kaksi kertaa kuukaudessa.

Lue lisää>


Tilapäiset taksiasemat

 

Voitte tilata halutessanne tilapäisen taksiaseman tapahtumaanne, jossa on paljon osallistujia ja taksien tarvetta. Vuorossa oleva taksitarkastaja ohjaa liikennettä taksiasemalla, ja huolehtii siitä että takseja on riittävästi tarjolla.


Lue lisää >

Pakettikuljetusratkaisut yrityksille

 

Taksi Helsingiltä nyt asiakaslähtöiset ja nopeat pakettikuljetusratkaisut yrityksille ja esimerkiksi verkkokaupoille. Tarjoamme mahdollisuuden toimittaa ostokset ja paketit asiakkaalle vain muutamassa minuutissa kiinteällä hinnalla.

Lue lisää>


 

Call Now Button