Pakettikuljetuspalvelu yrityksille

Taksi Helsingiltä nyt asiakaslähtöiset ja nopeat pakettikuljetusratkaisut yrityksille ja esimerkiksi verkkokaupoille. Tarjoamme teille mahdollisuuden toimittaa ostokset ja paketit asiakkaalle vain muutamassa minuutissa kiinteällä hinnalla.

Pakettikuljetusratkaisu sopii erinomaisesti myös yrityksen omiin logistiikkatarpeisiin, esimerkiksi apteekkien lääkekuljetuksiin.

Taksi Helsingin pakettikuljetuspalvelussa kuljettaja käy hakemassa paketin sovitusta paikasta ja vie sen suorinta tietä vastaanottajalle.

 

Nopea toimitus

Taksi Helsingillä on noin 1300 taksia ja 2600 kuljettajaa pääkaupunkiseudulla. Tämä tarkoittaa sitä, että taksimme on noutamassa pakettia noin 3–4 minuutissa. Parhaassa tapauksessa lähetys voi siis olla asiakkaalla jo vartin sisällä.

Paketit kuljetetaan entuudestaan tutuilla Taksi Helsingin arvoilla:

  • nopeasti,
  • turvallisesti sekä
  • luotettavasti.

Kuljettajat ovat kokeneita ammattilaisia ja kuljetettavat tavarat ovat vakuutettuja kattavalla vakuutuksella.

 

Kiinteä, edullisempi hinta

Pakettipalvelun tilaukset ajetaan aina kiinteällä pakettikuljetushinnalla, joka perustuu tavallisia taksikyytejä edullisempaan hinnoittelumalliin. Pakettikuljetuksissa tilaukseen syötetään tilausosoitteen lisäksi kohdeosoite, jolloin ohjelma laskee kuljetukselle kiinteän hinnan.

Kaikki pakettikuljetukset voidaan laskuttaa suoraan yritykseltänne.

 

Ilmainen tilauskanava, joka on integroitavissa myös suoraan teidän tilausalustaanne

Pakettitilaukset tehdään internetselaimella Internet Booker -palvelun avulla vaivattomasti ja joustavasti, ilman puhelinjonotusta, ja ilmaiseksi.

Internet Bookerissa kuljetuksen voi tilata tarpeen mukaan noudettavaksi joko heti, tai ennalta toivomana aikana. Palvelu on yrityksen tai asiakkaan käytettävissä kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Taksimme voivat kuljettaa paketteja, jotka painavat alle 20 kiloa, ovat kooltaan kuljettajan käsiteltävissä, henkilöautolla kuljetettavissa sekä arvoltaan alle 1000 €.

Tilauskanava voidaan halutessanne myös integroida suoraan teidän omaan tilausjärjestelmäänne. Samoin kuljetusten hintalaskuri saadaan sivuillenne, jolloin asiakkaanne voi itse päättää, haluaako hän lisätä pikakuljetuksen tilaukseensa.


Heräsikö palvelusta lisäkysymyksiä? Kiinnostaisiko teitä yhdistää voimat ja tarjota pk-seudun asiakkaillenne nopeita ja tehokkaita toimituksia?

Ota yhteyttä:

  • Cindy Schmidt, asiakkuuspäällikkö, puh. 045 886 5755, cindy.schmidt@taksihelsinki.fi
  • Juhani Pitsinki, myyntipäällikkö, puh. 050 311 2880, juhani.pitsinki@taksihelsinki.fi

 

Call Now Button