Taksi Helsinki -maksukortti

0100 0700

Puhelun hinta 2,76 €/puh. + 0,35 €/min (jonotus pvm/mpm)

Mikä on Taksi Helsinki -maksukortti?

Taksi Helsinki-maksukortti on tarkoitettu ainoastaan yrityksille ja yhteisöille.

Kortit ovat magneettiraitaisia maksukortteja, joilla voidaan maksaa vain taksilla ajettuja matkoja.

Taksi Helsinki-maksukorttia on saatavana jatkuvakäyttöisenä maksukorttina, joka on tarkoitettu säännöllisille käyttäjille, sekä kertakäyttökorttina, joka on tarkoitettu satunnaisille käyttäjille (esimerkiksi yhtiön vieraille tai erityisiin tilaisuuksiin).

Sopimukset on tehtävä samoin kuin muidenkin luottokorttiyhtiöiden kanssa.

Kortin edut

Korttia voi käyttää ainoastaan taksimatkoja varten, kaikki maksutiedot tulevat taksamittarilta. Matkoista lähetetään yksityiskohtainen raportti, joten seuranta ja kirjanpito on helppoa. Ainoat kustannukset ovat valmistuskulut.

Jatkuvakäyttöisen Taksi Helsinki -maksukortin voi myös rekisteröidä Taksi Helsinki -sovellukseen, jolloin korttia ei tarvitse välttämättä kantaa mukanaan.

 

Käyttölaajuus

Taksi Helsinki-maksukortti käy maksuvälineenä pääkaupunkiseudun (Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Siuntio, Tuusula, ym.) takseissa sekä myös seuraavien paikkakuntien autoissa: Hämeenlinna, Imatra, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Porvoo, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa ja Varkaus.

Yllämainittujen paikkakuntien mahdollisesti myöntämiä kortteja otetaan vastaan helsinkiläisissä autoissa. Matkan alussa on hyvä aina tarkastaa, että kortti käy kyseisessä taksissa maksuvälineenä.

Kustannukset

Päinvastoin kuin useimmissa luottokorttijärjestelmissä, joissa joko asiakkaalta tai maksun vastaanottajalta peritään maksu, ei Taksi Helsinki-maksukortin käytöstä tule maksua asiakkaalle eikä autoilijalle. Asiakas maksaa ainoastaan nimellisen korttien valmistuskustannuksen ja kyytimaksun. Raportointi kerran kuukaudessa on täysin ilmaista.

Korttityyppi hinta
Jatkuvakäyttöinen maksukortti 1,70 €/kpl
Kertakortit 0,40 €/kpl
Postitusmaksu, 1 - 25 kpl 5,90 €/tilaus
Postitusmaksu, yli 25 kpl 8,90 €/tilaus
Vuosimaksu 0 €
Raportointi 0 €
 

 

Laskutus ja raportointi

Veloitus tapahtuu valinnan mukaan joko E-laskulla tai paperilaskulla. Asiakkaillemme lähetetään säännöllisesti kuukausiraportti ajetuista kyydeistä, mikäli asiakas sen haluaa.

Taksi Helsinki -kortti

Call Now Button